Top Local Places

Caffe bar Kocka

Primorska 3A, Rijeka, Croatia
Bar

Description

ad

Caffe bar Kocka - ukusna kava, ljubazno osoblje i širok izbor piva te stranih i domaćih alkoholnih pića. Ujutro ne funkcionirate ako ne popijete šalicu ukusne kave? Nakon posla najslađe Vam je popiti hladnu pivu s prijateljima? Želite pogledati dobru utakmicu u HD prijenosu na vrhunskoj televiziji?

Caffe bar Kocka je pravo mjesto za Vas!

Ugodna atmosfera, ljubazno osoblje i široki izbor piva te domaćih i stranih alkoholnih pića sigurno će Vas oduševiti. Dođite i isprobajte našu ponudu. Vidimo se uskoro!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

https://canyoumakeit.redbull.com/en/applications/10695/ Pomozite jednim lajkom na link 😁

facebook.com

facebook.com

Mi smo spremni 😀😀

facebook.com

Budite sa nama i ovaj Badnjak u nedjelju 24.12.😀Dobra muzika, ukusna hrana i puno alkohola 😀

facebook.com

Napokon sunce☀️☀️zato dođite na finu kavicu kod nas☕☕😃

facebook.com

facebook.com

📣📣📣📣 Petak, 24.11. Caffe bar Kocka slavi svoj prvi rođendan 📢📢📢📢📢 Dođi i pridruži se odličnoj zabavi uz domaću glazbu, hladnu pivu i rođendanski roštilj!

facebook.com

Spremni smo za hladne dane 😀😀😀 Dodji u Caffe bar Kocku i probaj nešto novo - liker sa kanabisom. U ponudi imamo 2 okusa - borovnicu i višnju, a ti samo dođi i opusti se uz čašicu, dvije, tri, sedam... 😉😉😉

facebook.com

Najbolja kombinacija za dobro jutro: ukusni macchiatto ili cappucino + cedevita puna vitamina za samo 10 kuna 😉😉😉😉😉

facebook.com

NAGRADNA IGRA U CAFFE BARU KOCKA!!!!! Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na putu za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji stali su nezgodni Grci. Iako na papiru vrijedimo mnogo više, sigurni smo da ni ovaj posljednji krug nece proći bez šokova i žestoke borbe sa našim starim rivalima. Upravo povodom ove utakmice odlučili smo organizirati malu nagradnu igru. Sretno 😉 Da bi sudjelovao prvo je potrebno nabaciti jedan lajk za ovaj post. Nakon toga, u komentarima moraš napisati minutu u kojoj pada prvi gol na utakmici. Tko pogodi točnu minutu na poklon dobiva 10 besplatnih pića u Caffe baru Kocka (u obzir dolaze velike i male pive, miješana pića sa vinom, brandy-kola, medica i borovnička). Komentare možete ostavljati do početka utakmice te svatko ima pravo na samo jednu prognozu (komentar). Također, brisanje i prepravljanje komentara je zabranjeno. Upravo zato dođi u Caffe bar Kocku u četvrtak te uz grickalice i sa hladnom pivom u ruci navijaj, komentiraj, proklinji ili hvali naše dečke. Utakmica počinje u 20:45, a ti prognoziraj i pridruži nam se u dobrom društvu i zabavi! Idemo Hrvatska, idemo Vatreni!

facebook.com

Svaki dan ti zena, sef i kolege piju krv? Pa dosta je bilo, sad je red na tebe! Dođi u caffe bar Kocku 31. listopada,na noć vještica i napij se svježe(morlačke) krvi😀 Trgni ohlađeni liker od višnje maraske kao piće dobrodošlice, a ostalo je na tebi- bilo da zelis mrzlu pivu,žestoku rakiju ili klasični gemist,caffe bar Kocka ima sve! Zaboravi brige i pridruži nam se.Ide runda za sve!

facebook.com

Quiz