Top Local Places

OPG Židanić Mihaljević

Šćitarjevo 83, Velika Gorica, Croatia
Local Business

Description

ad

OPG Židanić Mihaljević Bavimo se proizvodnjom i prodajom povrća iz ekološkog uzgoja.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Presadnice rajčice

Ovo je procedura dobijanja presadnica

Presadnice rajčice
facebook.com

Poštovani kupci! Sutra, osim standardne postave, počinjemo sa još malo noviteta. Sutra nešto malo micro zelenja za ljubitelje (crvena i bijela rotkvica, pak choi ...) i prvi puta ove godine medveđi luk. Dakle, osim mladog i starog luka, češnjaka, sutra i medveđi luk koji je zapravo jako sličnog mirisa i okusa kao i bijeli luk (češnjak) Biti će za svakoga ponešto. Vidimo se. ;)

facebook.com

Presadnice

I ove godine sam napravio plastenik u plasteniku, i presadnice već rastu :)

Presadnice
facebook.com

Vjerni kupci!! I ovaj tjedan smo na tržnici i u petak. Dakle, osim subote i sutra smo na tržnici sa standardnom ponudom: krumpir, mrkva, luk, mladi luk, matovilac, šarena salata, bijela salata, rikula, azijski mix, blitva, špinat, baby špinat, potočarka, i nekoliko vezica mladog češnjaka. Sutra osim zelenog radića, biti će i crveni. Vidimo se. ;)

facebook.com

Dragi naši kupci!! Zahvaljujući toplom vremenu, počinjemo dolaziti na tržnicu i petkom. Dakle, osim subote i sutra smo na tržnici sa standardnom ponudom: krumpir, mrkva, luk, mladi luk, matovilac, pak-choy, šarena salata, rikula, blitva, baby špinat, potočarka, a sutra i prvi puta nekoliko vezica mladog češnjaka. Vidimo se. ;)

facebook.com

Poštovani kupci! Sutra smo na tržnici sa standardnom ponudom luka, mrkve i krumpira, te slijedeće povrće: šarena salata, azijski mix, pak choy (kineski kupus), matovilac, baby špinat, potočarka, zeleni radić, rikula, kupus, salata romana. Sutra je i prvi mladi luk, ali ako ga želite morate biti brzi jer svega je 30-ak vezica. Ako prije vas dojde "Tomek", bojim se da nebu dosta za sve. TRI, DVA, JEDAN, KUPUUUUJ ..! :)

facebook.com

Poštovani kupci! Zima polako odlazi i vrijeme je da se vidimo :). Uspjeli smo odmrznuti vodu i zalijati plastenike, pa tako i pribrati nešto robe. Sutra se vidimo na tržnici uz naše eko proizvode. Uz krumpir i zelje koji su u skladištu, uspjeli smo ubrati matovilac, azijski miks, baby špinat malo potočarke, rikula, pak choy (kineski kupus) te mrkva. Vidimo se. ;)

facebook.com

Online tržnica - GoGreen | Fina hrana i dobre navike

Poštovani kupci. Jučer, 18.01., otvorena je u N. Zagrebu go green tržnica gdje se prodaje roba domaćih proizvođača. Između ostalih proizvoda, tamo možete pronaći i naše proizvode (za sada samo krumpir). Danas je bila prva dostava našeg proizvoda u trgovinu, tako da još nije uvršteno na njihovu stranicu. Evo vam i link stranice, pa pogledajte. Pozdrav. http://www.gogreen.hr/gogreen-online-trznica/

facebook.com

Poštovani kupci, iako je hladno, vrijeme nam dozvoljava da uberemo nešto robe, pa se vidimo sutra na tržnici.

facebook.com

Poštovani kupci. Ispričavam se što vas nisam prije obavijestio, ali ove godine zbog zimskih uvjeta, nema nas više na tržnici. Sretni i blagoslovljeni blagdani i Sretna Nova Godina. Vidimo se iduće godine, čim budu prvi uvjeti.

facebook.com

Poštovani kupci, vidimo se na tržnici u petak i subotu.

facebook.com

Cijenjeni kupci! S obzirom na hladne vremenske uvjete, nismo u mogućnosti nabrati robu, tako da ovaj vikend nismo na tržnici. Da netko ne bi krivo shvatio, ne da mi ne bismo mogli nabrati robu zbog toga što je nama hladno, nego je povrće smrznuto i taman kada se odmrzne, ponovno počinje zamrzavati i pada mrak. Ako malo zatopli, vidimo se. ;)

facebook.com

Quiz

U OKOLINI OPG Židanić Mihaljević