Top Local Places

Dogma nekretnine

F.La Guardia 6, Rijeka, Croatia
Local business

Description

ad

www.dogma-nekretnine.com www.dogma-exclusive.com PROFESIONALNOST
U sklopu agencije posluje tim od 25 educiranih i licenciranih agenata (organizatora kupoprodaje) koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata. U suradnji sa poslovnim bankama nudimo pomoć pri realizaciji stambenih kredita.

PRAVNA SIGURNOST

Agencija ima pravnu službu koja se sastoji od odvjetnica koje našim klijentima pružaju sve pravne savjete i obavljaju pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija Dogma nekretnine  pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

ČASOPIS

Da bi vam čim više približili svijet nekretnina u sklopu agencije izdajemo vlastiti časopis DOGMA nekretnine koji izlazi mjesečno te ga takodjer mozete prolistati i on line http://www.dogma-nekretnine.com/casopis.html!

TV SHOW

Od listopada 2011.godine emitiramo vlastiti TV SHOW DOM&STIL http://www.dogma-nekretnine.com/dom-stil.html koji možete pratiti na RI TV subotom u 18:00h, a reprizu nedjeljom u 20:00h!


I to nije sve.. novi projekti, nove suradnje, savijeti i još mnogo toga kako bi naš klijent bio zadovoljan klijent jer


                 MI SMO VAŠ SIGURAN PUT DO VLASTITOG DOMA!

KONTAKT

Quiz

U OKOLINI Dogma nekretnine