Top Local Places

Castello Eksterijeri

, Rijeka, Croatia
Company

Description

ad

* -stručni poslovi prostornog uređenja
* -postavljanje opločnika (tlakovaca) svih vrsta
* -završni građevinski radovi
* -hortikultura

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Sretan i blagoslovljen Uskrs svim našim poslovnim partnerima, klijentima prijašnjim, sadašnjim te onima koji će to tek postati kao i svim ljudima dobre volje želi Castello Eksterijeri Tim.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Castello Eksterijeri's post

#opločnici #tlakovci #nadstrešnica #roštilj #vrtniroštilj #staracigla #paletarninamještaj

Photos from Castello Eksterijeri's post
facebook.com

18 Modern Pergola Designs For Your Garden - Top Inspirations

http://topinspirations.com/18-modern-pergola-designs-for-your-garden/ Malo o pergolama. Pergole su prekrasan dodatak vrtu koji svatko želi da ima. Mogu biti napravljene kao dodatak (produžetak ) kuće ili kao zasebni objekt. Kao zasebni objekt postaju središte događanja Vašeg vrta. Uz odgovarajući namještaj i osvjetljenje postaju odlično mjesto za boravak u bilo koje doba dana (ili noći ). Ako se želite sakriti od sunca tokom vrućih ljetnih dana, možete staviti zavijese koje će vam služiti i kao odlična dekoracija. Noćima ovaj prostor dobiva posebnu notu. Sa odgovarajućim osvjetljenjem, ovo postaje odlično mjesto za noćna druženja ili za romantične večere. Možete dodati svijeće, lampe, viseća svjetla, baklje i što god vam srce želi i doživljaj će biti fantastičan. Pergole su odlično mjesto za druženje s obitelji ili prijateljima. Odlično su mjesto za večeru pod zvijezdama. Ako imate dovoljno mjesta možete napraviti i vanjsku kuhinju, dodati kamin, krušnu peć ili što god vam srcu drago. Odlične su i za zabave i proslave. Jednostavno to je najbolji dodatak Vašem vrtu. Ako imate veliko dvorište i razmišljate kako ga urediti, ovo je definitivno nešto o čemu bi trebali razmisliti. Dodajući pergolu Vašem vrtu, dobivate odlično mjesto za opuštanje i uživanje. Ako želite dodati Vašem vrtu ili dvorištu moderan i elegatan izgled, pogledajte prekrasne pergole na linku:

facebook.com

Castello Eksterijeri akcije se nastavljaju!!! Za sve ugovorene radove do 29.02.2016. odobravamo popuste od 10 do cak 50% na odredjene usluge! Vaš Castello Eksterijeri Tim.

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Castello Eksterijeri