Top Local Places

Agrologistika

Ruđera Boškovića 10, Cakovec, Croatia
Company

Description

ad

Specijalizirana trgovina mjernih uređaja za kontrolu i nadzor u  prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj proizvodnji.  Poštovani,
dobrodošli na facebook stranice tvrtke AGROLOGISTIKA doo.Želite li postizati vrhunske rezultate u poljoprivrednoj proizvodnji neophodno je provoditi i mjerenja različitih parametara. Posjedovanje različitih mjernih instrumenata preduvjet je da bi ta mjerenja mogli raditi.

U našoj ponudi je većina potrebnih mjernih instrumenata (termometri, kišomjeri,vlagomjeri, refraktometri, penetrometri, tenziometri, ph metri, EC metri i dr.), a ukoliko Vam mi potrebno ne možemo isporučiti dati ćemo sve od sebe da Vam pomognemo riješiti Vaš problem.

Uz mjerne instumente kod nas možete nabaviti i drugu opremu (voćarski alat, prskalice za herbicide, opremu za berbu i dr.) koja Vam je potrebna za uspješnu poljoprivrednu proizvodnju.

Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Vam pomognemo da Vaša proizvodnja bude vrhunska.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vidimo se :)

facebook.com

Svima vama kojima je potrebno praćenje temperature :) Kako bi sustav zadovoljio potrebe naših korisnika i bio u skladu sa zahtjevima dobre proizvođačke prakse (GMP, DPP)) razvil smo poseban program KlimaloggProMailer koji temeljem prikupljenih podataka od strane Klimalogg PRO data loggera, alarmira korisnike o promjenama temperature I omogućuje generiranje dnevnih I mjesečnih izvještaja prema potrebama klijenta. Više o tome na: http://agrologistika.hr/hr_HR/blog/data-loggeri-za-nadzor-temperature-u-ljekarnama

facebook.com

And our congratulations! Team Agrologistika :)

facebook.com

Jučer odrađena provjera ispravnosti minititratora za određivanje sumpora i ukupnih kiselina u vinu, a danas i isporuka u jedan labos srednje škole :)

facebook.com

Želite li mjeriti vlagu biomase? Evo jedan za takvu namjenu sa posebno dugom sondom, upravo isporučen :)

facebook.com

Upravo stigao jedan model školskog mikroskopa koji omogućuje, preko svog velikog LCD ekrana od 88,8 mm (3,5"), da više osoba istovremeno promatra objekte. Mikroskop se može koristiti za prodirajuću, kao i (ograničeno) upadajuću mikroskopiju. Vaša promatranja možete fotografirati ili zadržati kao filmsku sekvenciju. Uređaj ima utor za SD kartice i USB priključak. Uvećanje iznosi 50 - 500 puta, digitalno uvećanje doseže i do 2000 puta (4x digitalni zoom!). Nabava mikroskopa za škole danas više nije problem. U opticaju su brojni projekti koje školama omogućuju opremanje svojih labosa za istraživačke nastavne programe koji su osnov svake škole koja ulaže u kvalitet obrazovanja svojih učenika. :)

facebook.com

Idealan za kontrolu i nadzor veterinarske inspekcije :) http://agrologistika.hr/hr_HR/mjerni-instrumenti/termometri/haccp-termometri/dualtemp-pro-bezkontaktni-i-sonda

facebook.com

Želite li sami napraviti analizu vašeg tla ? O samom instrumentu više na:http://agrologistika.hr/hr_HR/mjerni-instrumenti/analiza-tla/reflectolab-plus

facebook.com

Tvrtka Castellari SRL iz Italije prisutna je na tržištu već više od 35 godina, a bavi se proizvodnjom profesionalnih alata za rezidbu i berbu. Zaštitni znak njihovih proizvoda za rezidbu je vrlo upečatljiv i kvalitetan rez koji sprječava povratni udarac na korisnikov zglob. Oštrice noževa proizvode se od vruće kovanog čelika, dok se kontranoževi proizvode od kovanog aluminija. Ove karakteristike pozicioniraju tvrtku Castellari SRL među vodeće proizvođače na tržištu. Tvrtka Agrologistika d.o.o. uvoznik je i distributer proizvoda tvrtke Castellari SRL. Naš webshop možete posjetiti klikom http://agrologistika.hr/hr_HR/alati

facebook.com

Dragi poslovni partneri zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj suradnji , a u novoj 2018. želimo Vam puno uspjeha i dobre vibre . Agrologistika Čakovec je i dalje tu za Vas. :)

facebook.com

http://agrologistika.hr/hr_HR/alati/vocarske-skare-male Klikom na donje video priloge možete vidjeti korisne savjete kako održavati i servisirati profesionalne Castellari škare. Primjena profesionalnih Castellari škara: voćarstvo. vinogradarstvo, šumarstvo , maslinarstvo itd.

facebook.com

http://agrologistika.hr/hr_HR/alati Ponuda profesionalnih voćarskih škara tvrtke Castellari iz Italije sa 35 godišnjim iskustvom u proizvodnji. Pripremite se za zimsku rezidbu.

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Agrologistika