Top Local Places

Autokuća Gašparić

Dr. Tome Bratkovića 1, Cakovec, Croatia
Company

Description

ad

Prodaja Iveco vozila, Still viličara i rezervnih dijelova. Usluge servisa, najam viličara i usluga vučne službe. Autokuća Gašparić osnovana je 1990. godine.
Danas brojimo 23 djelatnika koji se stalno usavršavaju za rad na svojim radnim mjestima. Tvrtka raspolaže s više od 1500 m2 prostora koji obuhvaća prodajni dio, skladište rezervnih dijelova te servis vozila i viličara. Ekspanzija i rast ne prestaju do danas.

Tvrtka se počinje baviti prodajom teretnih vozila Iveco putem jednog od ovlaštenih zastupnika u RH te postaje ovlašteni serviser i trgovac Iveco.

Iveco nudi proizvode koji zadovoljavaju potrebe profesionalnog prijevoza. Njegova paleta proizvoda je sveobuhvatna, a u potpunosti je obnovljena od 2007. godine.

2011. godine postajemo EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK I DISTRIBUTER STILL VILIČARA za Hrvatsku.

STILL je već odavno jedan od vodećih ponuđača viličara, vozila i tegljača, kao i najmodernijeg sustava intralogistike.

Trudimo se postići maksimalnu profesionalnost u svim područjima na koja se robne marke koje zastupamo odnose, usavršavanje u obavljanju svih radnji, od prodaje do održavanja, pružanje najboljih savjeta, usluge te približavanje značajka proizvođača kupcima – ono je čemu ćemo težiti.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Želimo Vam radosne blagdane! 😀

Želimo Vam radosne blagdane! 😀
facebook.com

Želimo Vam radostan Uskrs u društvu najdražih!

Želimo Vam radostan Uskrs u društvu najdražih!
facebook.com

facebook.com

Što smo bliže blagdanima, kod nas je više blagdanskih akcija! Do kraja prosinca darujemo Vam 25 % popusta na Continental gume za viličare. Provjerena kvaliteta po odličnoj cijeni - to zaista vrijedi iskoristiti😉

Što smo bliže blagdanima, kod nas je više blagdanskih akcija!
Do kraja prosinca darujemo Vam 25 % popusta na Continental gume za viličare. 
Provjerena kvaliteta po odličnoj cijeni - to zaista vrijedi iskoristiti😉
facebook.com

🔔Blagdani nisu potpuni bez blagdanskih akcija 🔔 Zato smo Vam pripremili veliku blagdansku akciju u kojoj možete znatno uštedjeti na kupnju originalnih STILL kotača i felgi za viličare 😀 To se zaista isplati - jer sada originalne dijelove dobivate po nevjerojatnim cijenama! Originalni dijelovi uvijek su pametno ulaganje jer prije ili kasnije jeftino može postati skuplje. Samo originalni dijelovi daju Vam sigurnost, jamče kvalitetu i trajnost.

🔔Blagdani nisu potpuni bez blagdanskih akcija 🔔
Zato smo Vam pripremili veliku blagdansku akciju u kojoj možete znatno uštedjeti na kupnju originalnih STILL kotača i felgi za viličare 😀
To se zaista isplati - jer sada originalne dijelove dobivate po nevjerojatnim cijenama! 
Originalni dijelovi uvijek su pametno ulaganje jer prije ili kasnije jeftino može postati skuplje. Samo originalni dijelovi daju Vam sigurnost, jamče kvalitetu i trajnost.
facebook.com

Autokuća Gašparić

Autokuća Gašparić
facebook.com

Autokuća Gašparić's cover photo

Autokuća Gašparić's cover photo
facebook.com

Prilika za odličan posao: ZAPOŠLJAVAMO servisnog tehničara u servisu viličara u Velikoj Gorici Nudimo: • Stalni radni odnos uz iznadprosječna primanja • Rad u dinamičnom i ugodnom radnom okruženju • Mogućnost usavršavanja u struci i izvan nje • Mogućnost napredovanja i stimulativne dodatke (Božićnica, itd.) Tražimo: • SSS smjer mehaničar, elektroničar, mehatroničar ili mehaničar za radne strojeve • minimalno 3 godine iskustva u struci (prednost iskustvo u radu sa radnim strojevima) • Samoinicijativnost i organizacijske sposobnosti • Poznavanje rada na računalu (Microsoft aplikacije), dijagnostički programi • Vozačka dozvola B kategorija Mjesto rada: Velika Gorica Prijave se primaju do 20.11.2017. na adresu Autokuća Gašparić d.o.o. Dr. Tome Bratkovića 1, 40000 Čakovec ili e-mail adresu: info@autokuca.hr Uz zamolbu je potrebno priložiti i kopiju osobne iskaznice te kopiju svjedodžbe/diplome/druge potvrde o školovanju. www.autokuca.hr

facebook.com

Timeline Photos

[OGLAS ZA POSAO] Vaši zadaci • Pregledi, servisi, popravci svih tipova viličara (elektro i sa motorima s unutarnjim izgaranjem) i vozila • Utvrđivanje kvarova na mehaničkim, hidrauličnim, električnim i elektroničkim sistemima • Ugradnja specijalnih dodataka i dodatne opreme Vaše radno mjesto • Radni odnos na neodređeno vrijeme • Rad u dinamičnom i ugodnom radnom okruženju • Dohodak znatno iznad prosjeka u branši • Mogućnost usavršavanja u struci i izvan nje • Mogućnost napredovanja i stimulativni dohodak, isplata božićnice Od kandidata se očekuje • Završeno obrazovanje za smjer mehaničar, mehatroničar ili mehaničar za radne strojeve • Iskustvo u struci minimalno 3 godine (prednost iskustvo u radu sa radnim strojevima) • Samoinicijativnost i organizacijske sposobnosti • Poznavanje rada na računalu (Microsoft aplikacije), dijagnostički programi • Vozačka dozvola B kategorija Pronađite svoje mjesto u našem timu! Ako se uklapate u traženi profil i ako imate ambicija, pošaljite zamolbu sa kratkim životopisom na adresu: Autokuća Gašparić d.o.o. Dr. Tome Bratkovića 1, 40 000 Čakovec i/ili e-mail adresu: info@autokuca.hr Uz zamolbu je potrebno priložiti i kopiju osobne iskaznice i kopiju svjedodžbe/diplome/druge potvrde o školovanju.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Baterije kojima se opremaju STILL elektro viličari dimenzionirane su da izdrže 7-8 sati efektivnog rada, što u većini slučajeva premašuje potrebe jedne smjene. Pristup bateriji vrlo je jednostavan, tako da po potrebi omogućuje izuzetno brzu izmjenu baterija, bez zastoja u radu viličara.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Naš glavni cilj je kupcima ponuditi najbolje usluge i proizvode, stoga smo proširili smo svoju paletu proizvoda u segmentu transportne, regalne, skladišne i garderobne opreme, priključke za viličare, zimske opreme... Za sve informacije obratite se na e-mail: info@autokuca.hr ili tel. 040/384-140

Timeline Photos
facebook.com

SIS SAFETY IMPROVEMENT SYSTEM

16,7 % svih nesreća na radu uzrokovane su viličarima. Zaštitite na vrijeme svoje zaposlenike i imovinu! SIS Safety Improvement System je sustav za sprečavanja nesreća prilikom manevriranja, te spuštanja i podizanja vilica koji nudi mogućnost usporavanja i blokiranja kretanja viličara.

SIS SAFETY IMPROVEMENT SYSTEM
facebook.com

Quiz

U OKOLINI Autokuća Gašparić