Top Local Places

Aquila Fitness Centar

Športska 6a, Cakovec, Croatia
Coach

Description

ad

Aquila Fitness Centar  je moderno uređen fitness centar u srcu Međimurja. Prostire se na  više od 1300m2 s natkrivenim parkiralištem, teretanom, dvoranama za grupne treninge i kružnom stazom za trčanje. Aquila Fitness & wellness centar je novouređeni  centar koji se prostire na 1400 m², a svoja vrata je za Vas otvorio dana 23.9.2016. u Čakovcu na prostorima bivšeg MTC-a.

Želite saznati više o pravilnoj prehrani, gubitku viška kilograma, treninzima, suplementaciji ili općenito o ''fit - lifestyleu''?  Na pravom ste mjestu.

Uz stručnu podršku naših trenera nudimo Vam  grupne i individualne treninge  u dvije prostrane dvorane i vrhunsko opremljenom fitnessu.  Kako bismo vam omogućili potpunu brigu o vlastitom tijelu za Vas nudimo i relaks  zonu koja sadržava finsku i parnu saunu, dvije hidromasažne kade te ponudu raznovrsnih relaksirajućih i sportskih masaža.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Pridruži nam se na satovima joge u Aquila fitness centru. :D

facebook.com

Evo kako to rade i naši karatisti "Mabuni". Nisu ostali dužni curama. Podsjećamo da karate klub "Mabuni" uskoro opet kreće sa treninzima u Aquila fitness centru. Utorkom i četvrtkom od 19:00 do 20:30 u dvorani 3.

facebook.com

Cure se ne šale. 💪💪💪😁😁

facebook.com

Posjetite nas i odaberite grupni trening koji vam najviše odgovara.Neka vas grupa motivira za lakše ostvarivanje vaših ciljeva. Dođi i postani dio Aquila tima.

facebook.com

Cure su vrijedne na SLIM & FIT-u. ;)

facebook.com

facebook.com

Podsjećamo Vas da od srijede kreće novi raspored grupnih programa. Vidimo se :D

facebook.com

Obavještavamo Vas da sutra 15.08. povodom blagdana Aquila fitness ne radi. :D

facebook.com

Kod nas ne postoji ljetna pauza od treniranja. :D :D

facebook.com

Kako se vi borite protiv ovih paklenih vrućina? Mi ovako na ugodnih 23 stupnjeva. Naravno i uz puno tekućine. :D :D

facebook.com

Oooo da nešto ludo se sprema u MTC-u. Pozivamo Vas na drugi po redu Salsa Dance Festival u organizaciji Plesnog kluba D&D Varaždin, koji će se održati od 25.-27.08.2017. Sve aktivnosti uključujući i partiji biti će održani u našem centru. Na trodnevnom salsa festivalu čekaju vas top instruktori iz 5 zemalja, preko 40 radionica, 3 partija i show program. Vidimo seee

facebook.com

Zabavno zagrijavanje na Aquila cross-u :D :D :P

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Aquila Fitness Centar

AC Jesenović

Cakovec, Croatia
Car Dealership