Top Local Places

Patrix Bar

Josipa Kozarca 1a, Cakovec, Croatia
Cafeteria

Description

ad

Omiljeni kafić većine čakovčana i šire. Uz ugodno društvo i najbolju ponudu vrhunskih vina i piva Patrix je mjesto za opuštanje i dobru zabavu! Caffe & Wine bar

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

I OGLAS I S novom godinom i novi izazovi! Zbog povećanja opsega posla, trebamo BAŠ TEBE! 🙂 Voliš rad u timu, vesela si i komunikativna osoba? Ako da, javi se na broj: 0913146090, Ivan! Veselimo se tvom pozivu! ⏳📲☎️

facebook.com

Dragi svi, nakon odlične proslave Nove godine, godišnje inventure i čišćenja Patrix bar otvara za vas svoja vrata već sutra u srijedu 3.1.2018. od 6,30 sati! 🙂 ☕️ Vidimo se!

facebook.com

facebook.com

KARAOKE SHOW u Patriksu Da razbijemo monotoniju hladnih zimskih večeri uvodimo #karaoke show u Patrix bar! Za svakoga spremamo piće ohrabrenja ;) Subotom navečer od 20.00h dođite s ekipom, opustite se i ludo zabavite. Prijave za karaoke show u inbox Patrix bara ili u Patrix baru, može i na dan događaja. Nagrađujemo najbolja tri pjevača koje će odabrati Patrix žiri ;)

facebook.com

čekamo vas na 7.godišnjici friendly bara sa Live svirkom od petka do subote :)

facebook.com

Petak od 21h , popularni zagrebački rocker zvan Leo do bola dirnuti će vam dušu i srce live svirkom do bola

facebook.com

Stari lisac na djelu 😽

facebook.com

U vinskom svijetu zasigurno ste mnogo puta čuli za izraze poput „kupaža”, „blend”, „cuvee” i sl. Ti pojmovi označavaju miješanje dvaju i više istih ili različitih vina. Kupažiranje vina je zaista star postupak u proizvodnji vina koji se koristi u cilju postizanja bolje kakvoće vina, standardizacije kakvoće, tipiziranja i otklanjanja nekih nedostataka vina, ali i da bi poboljšali neka sortna svojstva. Nažalost, ne postoji formula ni preporuka za dobitnu kombinaciju kupažiranog vina, jer se takve odluke donose ovisno o trenutku i situaciji. Mi vam preporučamo novu osvježenu kupažu vinarije Belović koju uvijek možete naći kod nas. Dođite i isprobajte. Vidimo se :)

facebook.com

new lights ⚓️

facebook.com

facebook.com

Quiz