Top Local Places

Sørum kulturskole

Kuskerudgården, Sørumsand / Nansenbygget Blaker Skanse / Frogner skole / Sørumsand skole, ,
School

Description

ad

Sørum kulturskole skal skape et bredt spekter av kulturopplevelser i Sørum. Kulturskolen ble opprettet i 1998. Undervisningen foregår i Nansenbygget på Blaker Skanse, og på barneskolene på Frogner og Sørumsand.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ja, du leste riktig: forestillingen er gratis, og nå som du er her kan du vel like gjerne lese videre: Kulturskolens nye voksenteatergruppe, Teater Comedia, ønsker velkommen til vår forestilling «Frognerbær». Dette er en forstilling satt sammen av flere korte komedier satt til ulike tiår. Her får du svar på de store spørsmålene: Hvor høy må man være for å få draget på damene? Hvordan kommer man seg inn i en låst leilighet? Og hvem er det du egentlig er her for å skyte? Forestillingen vises i kultursalen på Frogner skole og kultursenter. (Dette er ikke en barneforestilling.) Regi: Ingunn Andreassen Lyd: William Dahl Lys: Axel Finn Arnesen Skuespillere: Nicolai Samir Houmid Elisabeth Holien Desiré Meyer Skogli Silje Lier Andreas Vedvik Janne Vora Ingrid Aanerud Solli Tonje Sisevic Thorland Elin Arntzen Har du lest ferdig? Da kan du jo like gjerne komme på forestillingen! Vi sees 😁 (Lyst til å bli med i Teater Comedia? Send din skuespiller-CV til: teatercomedia@yahoo.com Du vil bli kontaktet neste gang det blir holdt audition. Merk mailen: Teater Comedia - Audition)

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Dina Haakenstad Bjørnerud er nominert til Drømmestipendet! Dina spiller klarinett i Blaker skolemusikkorps og drømmer om å gå på konsert med idolet Martin Fröst og å kjøpe seg sin egen klarinett. Dina spiller også piano i kulturskolen. Vi krysser fingrene for at Dinas drøm blir oppfylt!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Regnbuekoret 2018 med 280 skolestartere, syngende ordfører Marianne Grimstad Hansen og Reverockerne! Takk for super konsert!

facebook.com

Bra dag på jobb for oss som jobber i Sørum kulturskole! Super konsert med 250 7-klassinger og sykt dyktige musikere i Trang fødsel!

facebook.com

Om en time åpner dørene til verdens kuleste konsert med 250 7-klassinger fra Sørum og Trang Fødsel! Dette blir overkult! 🎶

facebook.com

ROCK`N ROLL! Nytt tilbud i Sørum kulturskole: BAND! Har du lyst til å spille i band? Sørum kulturskole starter nytt tilbud med bandundervisning på Frogner skole og kultursenter, nede på bandrommene. Lærer er gitarist Stian Larsen, som er utdannet fra Norges Musikkhøgskole, jobber som musiker i band selv, og ikke minst som band- og gitarlærer i Sørum kulturskole. Gitarlærer Axel Arnesen vil også jobbe noe med bandene. Det er fint om du kan spille noe fra før, men ikke avgjørende. På bandundervisningen får dere tips, knep og grep, hjelp til å finne kule låter å spille, arrangere låter dere kommer med og ikke minst hjelp til å spille sammen og få det til å låte fett! Undervisningen har også som mål at bandene etter hvert skal jobbe selvstendig slik at de kan øve på egenhånd etter skoletid/på kveldstid. Det blir noen opptredener i løpet av året, så dette blir gøy! Sted: Frogner skole og kultursenter, band rom i underetg. Tid: tirsdager fra 17.00-18.00 Pris: 900,- + 100,- Påmelding: https://www.sorum.kommune.no/kulturskole-soeknad-om-inntak.5522067-324803.html

facebook.com

I ca.8 uker + skal gamleskolen på Frogner få en oppgradering med nye vinduer. All undervisning der er derfor flyttet til A-bygget. Holder snømassene seg vil dere neppe merke arbeidene som pågår! 😂 (Foto: kunstlærer Liv)

facebook.com

Quiz

NEAR Sørum kulturskole