Top Local Places

Ørskog Sparebank

Sjøholtvegen 21, Sjøholt, Norway
Financial Service

Description

ad

Utenom bankens åpningstider kan du få hjelp av Eika Servicesenter på telefon 915 03850. De kan besvare spørsmål om nettbank, kodebrikker, mobilbank m.m.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NYHET!! Nå tilbyr vi Straksbetaling i Vipps! Legg inn din brukskonto som betalingskilde i Vipps og send/motta penger umiddelbart! Gå inn på Profil (øverst til venstre) – velg Betalingskilder – Legg til betalingskilde og velg brukskontoen din. Vipps så får mottaker pengene på konto med en gang :)

facebook.com

I dag, mandag 29. januar, kl 09.00 - 18.00, er det kundeval i Ørskog Sparebank. Alle som røyster er med i trekning av eit gåvekort på kr. 2.000 :)

facebook.com

No på mandag er det kundeval i Ørskog Sparebank! Alle som røyster er med i trekning av eit gåvekort på kr. 2.000 :)

facebook.com

Hvert år deler banken ut gavemidler fra overskuddet til lag og foreninger i bankens markedsområde. Heidi, Roar og Arnhild lurer på om ditt lag har husket å søke? Husk fristen 28. januar. Skjemaet finner du på www.orskogsparebank.no

facebook.com

facebook.com

Tilbakeblikk: I 1995 lanserte vi Telebank og vi var like stolte over denne som vi nå er av vår Mobilbank :) Hvis du enda ikke har prøvd Mobilbanken så last den ned i dag! https://orskogsparebank.no/betale/mobilbank God helg!

facebook.com

Søknad om gavemidler Hvert år deler banken ut gavemidler fra årets overskudd til lag og foreninger. Last ned søknadskjema, fyll ut og send til post@orskogsparebank.no Husk innsendingsfristen 28.01.2018.

facebook.com

Da er vi på plass på Sjekk Inn på NMK!

facebook.com

28.12 kan du møte Ørskog Sparebank og mange andre bedrifter på NMK i Ålesund fra kl. 17-20. Vi ønsker oss nye kolleger til neste år, så møt oss på «Sjekk Inn» for å få vite mer! http://www.alesund.kommune.no/aktuelt/nyhetsarkiv/9340-du-kjem-vel-pa-sjekk-inn-2017

facebook.com

Ørskog Sparebank er stolt sponsor av Ørskog IL ved ski og trimgruppa - de tråkker flotte skispor til glede for små og store! Fra tråkkemaskina tipser Magne og dugnadsgjengen nå om gnistrende føre fra Fjellstova på Ørskogfjellet.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Ørskog Sparebank