Top Local Places

Hammarby Bandy

Ringvägen 16, Stockholm, Sweden
Sports Club

Description

ad

Hammarby Bandys officiella facebooksida.
Besök www.hammarbybandy.se,
www.instagram.com/HammarbyBandy och www.twitter.com/hammarbybandy

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Skön bortaseger mot Vetlanda med 6-3! Vilka grabbar!! Vi ses på Zinken, fredag 17/11 kl19.00! Zinkentältet öppnar 17.00! Biljetter: www.hammarbybandy.se Forza Bajen!

facebook.com

Det blev seger med 6-3 (2-0) i Sapa arena mot Vetlanda. Målskyttar: Christoffer Fagerström 2, Ivan Lebedev 2, Kasper Milerud och Ilja Grachev. Vi ses på fredag då det är bandyfest på Zinken! Foto Romus Ramström

facebook.com

Idag åker Hammarby Bandy ner till Småland för att möta Vetlanda BK ikväll 19.00 i Sapa Arena. Ni som inte kan se matchen på plats kan se den streamad på bandyplay.se.

facebook.com

Vad kan vara bättre än att avsluta veckan med fredagsbandy på Zinken! Kom och sjung fram våra iskrigare till en ny seger! Zinkentältet öppet från 17.00 med ett fullspäckat program! Biljetter till bästa pris ,120 kr för dig som är medlem i någon av våra alliansföreningar eller supporterorganisationer köper du på www.hammarbybandy.se Välkomna!

facebook.com

Matchens bilder Hammarby - Kalix Fotograf: Romus Ramström

facebook.com

Matchrapport från gårdagens klara seger mot Kalix ligger nu på hemsidan. http://www.hammarbybandy.se/storseger-mot-kalix/ Idag 16.00 har Hammarby Bandy Damer premiär i P16 mot GT/76, kom gärna ner till Zinken och stötta tjejerna! Foto Stefan Bertolotti

facebook.com

Matchens bilder Fotograf: Stefan Bertolotti

facebook.com

Ingen har väl missat att kvällens match är tidigarelagd en timme så att ni som vill hinner se fotbollen efter bandyn? Zinkentältet öppnar redan 16.00, perfekt i tid för en trevlig AW med mat, dryck och underhållning från scenen. Matchen börjar 18.00 och tillsammans med fotbollen blir det en riktig helkväll! Varmt välkomna, nu fyller vi Zinken!

facebook.com

Det blev tyvärr förlust mot Edsbyn igår med 5-3, en matchrapport finns att läsa på hemsidan. Redan i morgon fredag är det ny match då Kalix Bandy kommer till Zinken. Matchstart är framflyttad till 18.00 så att ni som vill har möjlighet att hinna se fotbollen efter bandymatchen. Detta innebär att Zinkentältet öppnar redan 16.00, perfekt att besöka för en AW efter jobbet följt av bandyn. Det blir en helkväll helt enkelt! Varmt välkomna! Foto Romus Ramström http://www.hammarbybandy.se/forlust-jamn-match/

facebook.com

Fredag och vi fyller Zinken och skapar magisk stämning! Aw i Zinkentältet från 16.00 och matchstart 18.00!!

facebook.com

På lördag 16.00 spelar Hammarby Bandy Damer sin första match för säsongen på Zinken. I år lirar damlaget i en P16-serie och de börjar med att möta GT 76 i ett riktigt söderortsderby. Gå gärna och visa ert stöd för tjejerna och följ dom här på Facebook.

facebook.com

Ikväll möter Hammarby Bandy de regerande svenska mästarna Edsbyns IF på bortaplan. Ni som inte kan åka upp till Byn kan se matchen streamat på bandyplay.se.

facebook.com

Quiz

NEAR Hammarby Bandy