Top Local Places

Reliable Production

Ferkens Gränd 1, Stockholm, Sweden
Company

Description

ad

Vi kan konsten att få andra att lyckas! Ett evenemang såsom en konferens, kickoff, roadshow, mässa, monter, prisutdelning, gala, bankett, seminarie, produktlansering eller en konsert - olika produktioner kräver olika tjänster och kunnande. Reliable Production erbjuder kvalificerad hjälp för såväl mindre evenemang som större produktioner.

Vår erfarenhet har lärt oss vikten av att alltid sätta kundens vision i centrum och samtidigt vara en pålitlig partner i alla skeden. Vår verksamhet omfattar projektledning, producentskap för scenprogram/artistbokning och konferensinnehåll såsom talare/konferencier/aktiviteter, värdar/värdinnor och scenografi/design/dekor. Vi hanterar all slags logistik för t ex resor/transporter, hotell och lokalbokningar, utskick av inbjudningar och anmälningsförfarande.

Förutom våra interna tjänster så har vi ett stort nätverk av professionella leverantörer som kan tillgodose alla delar av en produktion. Både vad gäller catering, scenteknik (ljud och ljus), make-up, rörlig bild, stillbildsfotografering, TV-produktion och layout/design/trycksaker.
Vi fungerar även som management & bokningsbolag åt ett antal artister och musiker - allt för att kunna erbjuda så fullständiga och pålitliga produktionslösningar som möjligt.

Vi är även stolt management till Molly Sandén, Johan Boding & Beatrice!


Vi kan konsten att få andra att lyckas!

CONTACT

Quiz

NEAR Reliable Production