Top Local Places

Sound Appeal

Reimersholmsgatan 37, Stockholm, Sweden
Local Business

Description

ad

Ljud- och inspelningstudio på Reimersholme.
Produktion av radio, ljudböcker, utbildningsmaterial, reklam, musik och ljudläggning. Film och fotouppdrag.
Även spelningar, musiktjänster, undervisning och mobila inspelningar.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

https://soundappealsproductions.blogspot.se/

facebook.com

Nu är hemsidan soundappeal.se uppdaterad och omdirigerad. Vad annat händer i den lilla studion? Jo det långa projektet Champ med ny musik till pedagogiska låtar på engelska är nu avslutat och har fått fin feed back. Tack Niclas Edlund för ett mycket fint jobb som musikproducent i projektet och tack Mari Hammarbäck Ekroth för strålande sånginsatser! Jag har även själv läst in sagor och utdrag ur fina böcker för barn i ett välgjort läromedel som används i mellanstadiet och heter Zick Zack. Dessutom medverkade ett litet gäng nioåringar med stor inlevelse i ispelningarna. Tack Felicia, Moa och Lovisa! Vi fortsätter arbetet med den japanska författaren Kawabata i översättning och uppläsning av Hans-Göran Ankarcrona. Dessutom musiklägger vi uppläsningarna med specialkomponerad musik av multiinstrumentalisten Roland Keijsers. Ett flertal nya inläsningar av pedagogiskt material kommer påbörjas under senhösten. Det är böcker i svenska för sfi och även läromedel i matematik. Det blir både dialoger och egna inläsningar. Dessutom fortsätter vi snart med inläsningarna av Hippas Erikssons böcker om de sju dödssynderna.

facebook.com

En oerhört fin skådespelare och medmänniska har gått bort och beskedet gjorde mig verkligen ledsen. Hade glädjen att arbeta med Björn i min studio. Han utstrålade värme, lugn och hade samtidigt humorn och glimten i ögat. Som inläsare lutade han sig aldrig tillbaka på sin stora erfarenhet utan var engagerat påläst och visade på en stor kunskap och bildning. Han var också en tänkare som gärna tog sig tid för intressanta samtal. Han hade mycket kvar att ge och jag hade så gärna arbetat mer ihop. Du fattas oss Björn! https://www.svd.se/en-lika-formidabel-som-granslos-aktor

facebook.com

Tid för fler författarskap och berättelser i det korta formatet

Om våra ljudnoveller från våra vänner och utgivare på Novellix skrivet på Storytels blogg. http://blog.storytel.se/2015/10/14/tid-for-fler-forfattarskap-och-berattelser-i-det-korta-formatet/

facebook.com

Bli som folk av Stina Stoor, ljudboken – Breakfast Book Club

Ännu en fin recension: http://www.breakfastbookclub.se/2016/01/21/bli-som-folk-av-stina-stoor-ljudboken/

facebook.com

Posts about ljudbok on (inte så) Anonyma Biblioholister

Trevligt med bra recensioner. Grattis Stina! https://bokoholist.wordpress.com/category/ljudbok/

facebook.com

Sound Appeal

Vad är på gång 2016? Jo en hel del. Fler egna inläsningar av svenska texter och utbildningsmaterial. Fler Novellixnoveller, (senast gjorde Jonas Karlsson återbesök i studion och läste in en egen nyskriven novell). http://novellix.se/produkt/tryckta-noveller/ingenting/ Poddradio på gång, (återkommer till det längre fram). Samarbete med förlaget SvApp kring läromedelsinläsningar på flera olika språk. Inläsningar och musikproduktion för Sanoma utbildning. Hans-Göran Ankarcrona har översatt och läst in romanen Mikrokosmos av Tokuda Shsei som ges ut nu 2016. http://www.bokus.com/bok/9789163794032/mikrokosmos/ Författaren Hippas Eriksson inleder ljudboksproduktionen av en crossoverbokserie om de sju dödssynderna. http://www.bokus.com/bok/9789198271904/keff-fulltraff-struntprat-kamrat/ Fler insp för SR.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

hippaseriksson

Tjohooo! Vill bara meddela omvärlden att jag absolut njuter ❤ Inspelningen av frosseriboken startar idag. Nu har vi några intensiva dagar i april maj... sen du... är det klart att släppa.

@hippaseriksson, instagram.com

Quiz

NEAR Sound Appeal