Top Local Places

Paxton Executive AB

Engelbrektsgatan 9, Stockholm, Sweden
Consulting/business services

Description

ad

PAXTON

Paxton är specialister på kvalitativ rekrytering! Våra kompetenta kandidater tillsammans med vårt kvalitativa arbetssätt är vår produkt. Tillsammans med såväl kund som kandidat är vår avsikt att skapa långa relationer samt att förädla befintligt samarbete. Våra kunder och vi vet vad vi kan.

Paxton prioriterar kvalitet och delaktighet. Vi är en partner till våra uppdragsgivare och strävar efter långsiktiga relationer och samarbeten. Paxton är en ny aktör på en marknad med redan hård konkurrens. Vi kan med övertygelse ändå påstå att vi tack vare 22 års erfarenhet av chefsrekrytering och arbete inom HR ändå skiljer, och höjer oss från mängden. Vårt kontaktnät är brett och våra kontaktytor stora, såväl nationellt som internationellt. God etik är grundläggande för Paxtons verksamhet.

Vår vision är att marknaden skall välja Paxtons tjänster utifrån kvalitetskriterier snarare än generella löften och pressade priser. Vårt rekryteringsstöd gör skillnad vare sig det handlar om rekrytering av chefer och specialister eller HR-uppdrag och management audits.

Paxton drivs inte av volym. Kund och kandidat är i fokus. Paxtons mål är att bidra och säkerställa våra kunders framgång. Våra kunder visar oss förtroende genom att återkommande använda våra tjänster.


CONTACT

Quiz

NEAR Paxton Executive AB

Lidl

Stockholm, Sweden
Local business

Nigiri Maki

Stockholm, Sweden
Local business