Top Local Places

Naturhistoriska riksmuseet

Frescativägen 40, Stockholm, Sweden
History Museum

Description

ad

Naturhistoriska riksmuseet är ett av landets stora besöksmål och en forskningsinstitution av världsklass. Här kan du besöka utställningar och lära dig mer om naturen. På Cosmonova visas föreställningar som tar dig med mitt in i äventyret.

Vi som svarar på frågor här på Facebook arbetar vanliga kontorstider, vardagar 8-16.45. De inlägg du gör här blir allmänna handlingar och kan kan komma att diariföras. Inlägg som innehåller kränkande personuppgifter, olagligt material eller material som vi bedömer kan upplevas som stötande, kommer att tas bort. Användare som gör sådana inlägg kan stängas av från sidan.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Idag är det Museum Selfie Day, som firas världen över för att uppmärksamma museernas skatter och upplevelser. Hur skulle det se ut om våra djur tog egna selfies? Om du besöker oss idag, tagga dina selfies med #museumselfie.

facebook.com

Myggor på vintern? Jajamen! (Vet du varför vi gillar dem bättre än sommarmyggen?!)

facebook.com

Visas tis-sön på Cosmonova! Upplev livet på den internationella rymdstationen i filmen A Beautiful Planet. Vi följer med astronauterna och får se hur de sover, tränar och rymdpromenerar under deras tid på ISS. Upplev vår fantastiska planet sedd från ovan och se storslagna bilder av vår planet som aldrig tidigare visats. Se vilka tider filmen visas på vår hemsida www.nrm.se.

facebook.com

Inled helgmorgonen med Djurfilmen - visas kl. 11 på Cosmonova! Här får vi hänga med till djurens glada och tokiga värld. Sjung med lejonhannen på savannen, se färgglada zebror, följ med fiskande björnar och mycket mera. Djurfilmen är en rolig film på rim som lockar till skratt och väcker fascination för djuren som bor på vår planet. Filmens längd är 20 minuter och rekommenderas från 3 år. Biljetter förköps på den bifogade länken. Filmen visas även kl. 14.15. Välkomna!

facebook.com

facebook.com

Myggor på vintern? Jajamen! (Vet du varför vi gillar dem bättre än sommarmyggen?!)

facebook.com

facebook.com

Visas hela jullovet! Upplev hur man firar jul i rymden i filmen A Beautiful Planet på Cosmonova. Vi följer med astronauterna till den internationella rymdstationen och får se hur de sover, tränar och öppnar julklappar på ISS. Upplev vår fantastiska planet sedd från ovan och se storslagna bilder av vår planet som aldrig tidigare visats. Se vilka tider filmen visas på vår hemsida www.nrm.se.

facebook.com

Visas hela jullovet! Häng med till djurens glada och tokiga värld. Sjung med lejonhannen på savannen, se färgglada zebror, följ med fiskande björnar och mycket mera. Djurfilmen är en rolig film på rim som lockar till skratt och väcker fascination för djuren som bor på vår planet. Filmens längd är 20 minuter och rekommenderas från 3 år. Biljetter förköps på den bifogade länken. Välkomna!

facebook.com

Visste du att du firar jul med fler än du tror? I din gran kan det bo många gäster. Kolla vilka vi hittade i vår gran... (Psst! Alla är helt ofarliga)

facebook.com

DIY - gör din egen fågelmat och bli poppis bland våra flygande vänner i vinter!

facebook.com

Här är ett gäng som trivs i sitt bo! Mitt i vintern föds björnungarna i det varma och ombonade idet. Ungarna är då inte större än ekorrar och väger runt ett halvt kilo. Det fick vi lära oss i torsdagens lucka i vår julkalender. Du räknar väl ned med oss fram till jul? Julkalendern hittar du på www.djurensjul.se.

facebook.com

Quiz