Top Local Places

Kinti Productions

, Stockholm, Sweden
Arts/entertainment/nightlife

Description

ad

Vi promotar artister och arrangemang, ser till att de syns i mediabruset, sätter scenprogram, producerar och tar hand om backstage, logistik och kontrakt. Vi arbetar utifrån ett grundläggande tema:  Rytm! Afrika! Gränslös Kultur!
Vi promotar akter och artister som är professionella, har mycket hjärta, och gärna experimenterar med gränsöverskridanden genom att blanda genrer och traditioner för att åstadkomma ett eget, unikt, sound.

Vi arbetar också med upphovsrätt och avtal.

Besök gärna vår hemsida: http://kinti.se

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kinti Productions

Tack alla som bidragit till begravningen i Guinea! Badi, Salifou Soumah, arbetade som musiker och artist i Sverige i nästan 20 år. Han gick bort i början av februari i Stockholm. Alla vi vänner och kolleger ville ge honom en värdig begravning i Guinea. Och Guineanska föreningen bad alla som kunde att bidra med 500 kr till flygtransporten och begravningen, som skulle kosta sammanlagt 50 000 kr. Mindre bidrag var förstås också välkomna. Allt eventuellt överskott går nu till familjen i Guinea. För mer info, kontakta Guineanska föreningens ordförande Emmanuel Lamine Touré, tel 0762690343, eller Swisha bidrag direkt till Boubakar Diallo, på 073-7779690 och skriv "till Badi". Ditt namn kommer att skrivas på en lista som lämnas till familjen. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🙏. Söndag kl 13-15 var det minnescermoni för Badi, på Urkraft. Alla var välkomna hälsade Guineanska föreningen. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🙏

Kinti Productions
facebook.com

Young Paris

Lite uppdatering för er som inte har hängt med! :D

facebook.com

Quiz

NEAR Kinti Productions

Gratisbio.se

Stockholm, Sweden
Local business