Top Local Places

Eraze Stockholm

Sturegatan 34, Stockholm, Sweden
Health/Beauty

Description

ad

Enda klinik i Skandinavien som använder världens mest avancerade laser PicoSure® for  borttagningar av tatueringar, pigmentfläckar och föryngring av huden. Eraze erbjuder Skandinaviens effektivaste, skonsammaste och tryggaste borttagningar av tatueringar och pigmentfläckar.

Som enda klinik i Skandinavien använder vi världens mest avancerade laser PicoSure® för dessa tjänster.

Eraze erbjuder också estetisk laserbehandling av ansikte, händer och bröstparti. Detta är en behandling som stramar åt och föryngrar huden genom att den reducerar rynkor och fåror, samtidigt som den tar bort oönskade pigmentnyanser.

Hos Eraze möter du legitimerad vårdpersonal som har genomgått grundlig utbildning och som dagligen utför behandlingar i våra godkända lokaler. Alla våra rutiner uppfyller säkerhetskraven för kosmetisk behandling med klass 4-laser.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Erbjudande! Vi firar oktoberfest med 20 procent rabatt på de första två behandlingarna för alla nya tatueringskunder som bokar sin första konsultation eller behandling under oktober månad.

facebook.com

facebook.com

Malin Tilja har tagit bort sin tatuering hos oss. Det var lite svårare än vanligt, men nu är allting borta och som alltid utan ärr. Den vita pigmenteringen uppkommer i vissa fall, men det försvinner normalt inom sex månader. Tack för tiden med oss Malin! Skicka gärna ett meddelande här på Facebook om du också har en tatuering som du vill ta bort.

facebook.com

@eraze_stockholm Idag har vi haft Anna-Therese Eivindsdotter på besök hos oss på Eraze för borttagning av sin tatuering på armen. #eraze #erazestockholm #picosure #picosurelaser #picosuresverige #tatureingsbortttagning #tattoremoval Ta kontakt med våra sjuksköterskor om du vill veta mer eller boka en gratis konsultation på 070-0809015 eller mejla post@eraze.se. Du kan också boka en tid själv på vår hemsida eraze.se

facebook.com

Vet du någon som ser fram emot påsksolen? Vi på Eraze har stängt över helgdagarna och önskar er alla en glad påsk. Njut av solen, men kom ihåg att ta hand om din hud!

facebook.com

Nu kan du vinna gratis tatueringsbehandling! Nyheter24.se har skrivit en sak om oss och vår effektiva och skonsamma metod för att ta bort tatuering. Vi skall lotta ut en vinnare som får ta bort en tatuering som man ångrat helt gratis, läs artikel och registrera dig eller tipsa en vän!

facebook.com

Vi har fått kreditbetalning! Många kunder har önskat om möjlighet att få kreditbetalning hos oss. Vi är glada att presentera vårt samarbete med AVARDA betalservice som ger ERAZE kunder en egen kredit för sina behandlingar. Ring oss på 070 080 90 15 eller skicka ett mail till post@eraze.se om du vill veta mer.

facebook.com

facebook.com

🎆 @eraze_stockholm 🎆 Hoppas alla våra kunder, gamla som nya, haft det super över jul och nyår, vi startade igår efter lite ledighet med att gå över 12000 följare på #facebook och hade gärna velat se att #instagram kommer upp i den siffran 👌🏼 God fortsättning!! ✨#brastartpååret2017 #brastartpååret #eraze #erazesthlm #erazestockholm #picosure #picosurelaser #picosuresverige #tatueringsborttagning #tattooremoval

facebook.com

* @eraze_stockholm * God Jul & Gott Nytt År!! Vi går nu efter idag på julledigt och kommer finnas åter på kliniken den 3/1-2017. #eraze #erazestockholm #erazesthlm #picosurelaser #picorsuresweden #picosure #godjul2016 #gottnyttår2017

facebook.com

Malin har en behandling kvar av sin tatuering på hennes axel. Se hur bläcket successivt försvunnit och hur hon upplevde borttagning av sin tatuering hos oss på Eraze.

facebook.com

@eraze_stockholm I helgen befinner vi oss på Skönhetsmässan i Älvsjö ✌🏼️ Varmt välkomna! Fre-Lör 9-18 Sön 10-17

facebook.com

Quiz