Top Local Places

MIKAEL Construction & Design AB

Englundavägen 5 B, Stockholm, Sweden
Engineering/construction

Description

ad

Vi är specialiserade på byggnation och renovering, och kan utföra alla moment som behövs vid arbetet med din lägenhet eller villa - www.mcdab.se MIKAEL Construction & Design AB är ett företag inriktat på såväl renovering som nybyggnationer. Vi genomför på ett professionellt sätt både större och mindre projekt i er villa eller lägenhet.

Samarbetet inleds med att vi träffas och diskuterar era önskemål. Vi gör inspektion och mätningar samt ger råd om de mest funktionella lösningarna. Tillsammans kommer vi överens om tidtabellen och om vilka material som ska användas. Inköpen görs gemensamt och vi har möjlighet att stå för transporten av materialet till arbetsplatsen.

Varje projekt genomförs på ett korrekt och tillförlitligt sätt, där både arbete och slutresultat håller högsta standard. Byggnadsarbetet utförs alltid av personal med rätt kvalifikationer samt tillräcklig kunskap och erfarenhet. Givetvis ställer vi samma höga krav på behörighet vid samarbete med exempelvis rörmokare och elektriker från andra företag.

MIKAEL Construction & Design AB har kontor i Solna och vänder sig till er som bor i Stockholm med omnejd. Välkommen att kontakta oss för att diskutera era byggplaner!

Vi är specialiserade på byggnation och renovering, och kan utföra alla moment som behövs vid arbetet med din lägenhet eller villa.


Inomhus:
rivning
snickeriarbeten
isolering
badrum
kök
slipning av parkettgolv
golvläggning
plattläggning
plattsättning
värmegolv
spotlights
spackling
målningsarbete
gipsning
tapetsering
elarbete
byte av fönster och dörrar
smide

Utomhus:
nybyggnad av hus
ombyggnad av hus
garage
fasad
tak
fönster
rivning
altan
terrasser
trappor
plattläggning
murning
putsningsarbeten
målningsarbete
staket och grindar

Detta är bara en liten del av det vi kan hjälpa dig med. Exakt vad som ska ingå i arbetet kommer vi överens om vid vårt möte. Vi har egen bil för att transportera byggmaterial.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

MIKAEL Construction & Design AB
Tfn: +46 (0)700 92 95 65
Tfn: +46 (0)735 25 11 28

CONTACT

Quiz

NEAR MIKAEL Construction & Design AB

Svalgränd.

Stockholm, Sweden
Local business

Nikita Hair

Stockholm, Sweden
Local business