Top Local Places

Floor Renovation Sweden AB

Solkraftsvägen 14A, Stockholm, Sweden
Company

Description

ad

Golvrenovering och underhåll för bättre ekonomi och miljö med 10 - 20 års längre livslängd för fastighetens golv. Golvrenovering för bättre ekonomi och miljö

10 – 20 års längre livslängd för era golv med rätt hantering och förebyggande underhåll av golv går det att spara stora summor för fastighetsägare. Golvens livslängd ökar och behovet av nyinvesteringar skjuts på framtiden. Ett vackert golv som upplevs som nytt och fräscht under hela dess livslängd innebär inte bara ökad trivsel och bättre golvekonomi, det ger även miljömässiga fördelar.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Besiktning av Terrasser för läggning av FRS 19100 Granit. Befintlig träkonstruktion börjar ge upp med risk att skada tätskiktet och här är FRS 19100 en både uppskattad och vacker lösning som dessutom behåller solvärmen från dagen så du har en trevlig terrass med golvvärme som resultat under sommarkvällarna framöver.

facebook.com

Besiktning av trapphus åt Fastighetsägare där det börjar bli dags att åtgärda en del avvikelser i golven innan det blir större problem.

facebook.com

Special golv EK tilja FRS 52xx provläggning är nu klar åt Fastighetsägare i Nacka.

facebook.com

FRS 21004 E skall läggas på 6 vångngsplan i Kista. Arbetet påbörjas idag och slutresultatet kommer kommer att växa fram under nästa vecka.

facebook.com

Förläng livslängden på era golv! Boka en besiktning av alla dina golvytor för att hitta skador i tid innan det medför större investeringar eller risk för att snubbla. Oftast är det du som fastighetsägare som står ytterst ansvarig.

facebook.com

Har du problem med trasiga trappnosar i din fastighet eller Bostadsförening efter vintern? FRS Metod 21051 löser det. Skicka dina bilder till oss på Floor Renovation på www.frsab.se

facebook.com

Trappnosar byts ut mot nya i Aluminium år fastighetsägare i Stockholm.

facebook.com

Quiz

NEAR Floor Renovation Sweden AB

Acne Archive

Stockholm, Sweden
Local business