Top Local Places

Rejlers

Lindhagensgatan 126, Stockholm, Sweden
Consulting/business services

Description

ad

Rejlers är en av Nordens största teknikkonsulter med cirka 1 800 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Den extra kraften, en motor i projektet. Som ökar farten, hittar lösningarna och får fler att jobba bättre tillsammans. Som bidrar med kompetens och en vision om hur saker och ting kan förbättras. Vi arbetar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat! Vi kallar det Energized Engineering – det finns hos Rejlers.

Delta gärna i diskussionen här på Facebook-sidan genom att kommentera inlägg eller ställ frågor om du undrar något om Rejlers och vår verksamhet. Tänk bara på att det du skriver håller en god ton och inte strider mot gällande lagstiftning. Rejlers förbehåller sig rätten att radera inlägg som strider mot lag eller på annat sätt anses olämpliga.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Rejlers partner till Ny Tekniks IoT-podden

I dag lanserar Ny Teknik IoT-podden, en podcast med fokus på sakernas Internet, Internet of Things. Rejlers och Telenor Connexion är sponsorer till satsningen. LYSSNA VIA LÄNKEN

facebook.com

Sunnaasstiftelsen

Rejlers er stolt samarbeidspartner til Sunnaasstiftelsen!

Sunnaasstiftelsen
facebook.com

IoT-podden

I dag är vi stolta över satsningen på Ny Tekniks IoT-podden som Rejlers stöttar. Premiäravsnittet är ute. In och lyssna och berätta vad du tycker. Premiäravsnittet lyssnar du på här: https://soundcloud.com/user-385001148/iot-podden-1

IoT-podden
facebook.com

Rejlers Embriq

Passa på att träffa Rejlers Embriq om du är på Fastighetsmässan i Kista i dag!

Rejlers Embriq
facebook.com

Husk å melde deg på Jernbaneforum 2017

Rejlers er teknisk arrangør for Jernbaneforum og ønsker å møte deg på konferansen tirsdag HUSK Å MELDE DEG PÅ VIA LENKEN

facebook.com

Henrik Bunge, vd Björn Borg: ”Jodå, man kan faktiskt tvinga folk att träna”

Henrik Bunge, vd Björn Borg, om utmärkelsen Årets Hälsofrämjande chef som delades ut av Rejlers på Tidningen Chefs Chefgalan i förra veckan

facebook.com

Rejlers Embriq

Rejlers Embriq
facebook.com

Henrik Bunge blir Årets Hälsofrämjande chef

Stort GRATTIS till Björn Borgs vd Henrik Bunge önskar vi på Rejlers för utmärkelsen Årets Hälsofrämjande chef som delades ut på Tidningen Chefs Chefgalan 2017 i går!

facebook.com

Rejlers Embriq

Rejlers Embriq
facebook.com

Tidningen Chef

Lycka till på Chefgalan i kväll Henrik Bunge, vd Björn Borg! Rejlers delar ut priset Årets Hälsofrämjande chef tillsammans med Tidningen Chef.

facebook.com

Tidningen Chef

Lycka till på Chefgalan i kväll Bertil Wosk, vd Holistic! Rejlers delar ut priset Årets Hälsofrämjande chef tillsammans med Tidningen Chef.

facebook.com

Tidningen Chef

Lycka till på Chefgalan i kväll Niclas Giertz, svp human resources Creuna Sverige! Rejlers delar ut priset Årets Hälsofrämjande chef tillsammans med Tidningen Chef.

facebook.com

Quiz

NEAR Rejlers