Top Local Places

Caparol Färg Malmö

Agnesfridsvägen 178, Malmö, Sweden
Shopping & Retail

Description

ad

Hos Caparol Färg hittar du allt som behövs till ditt projekt. Vi erbjuder färg av högsta kvalitet till husets alla ytor, ett stort tapetsortiment & verktyg Hos Caparol Färg hittar du allt som behövs för att du ska lyckas med ditt projekt. Såväl om du ska tapetsera hallen som om du ska måla husets utsida så har vi produkter, tillbehör och kunskap som gör det lätt för dig att lyckas. Med hållbart och bestående resultat.

Vi har två butiker i Malmö:
Agnesfridsvägen 178, Fosie
Höjdrodergatan 29, Bulltofta (endast öppet vardagar)

Välkommen in!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Undvik repor och skavda väggar med Finest Matt Wallpaint från caparol by Sköna hem

Är din nymålade vägg redan repig? Vi har tagit fram en färg -Finest Matt Wallpaint- för att du skall slippa tråkiga repor på väggarna. Trots dess matta yta är den extremt tålig och klarar daglig rengöring utan att påverka ytan. Självklart är den svanen märkt också! Välkommen in i butiken så berättar vi mer! www.caparolfarg.se

facebook.com

Caparol Terassolja för bästa skydd - Caparol Färg

Funktion och design går inte alltid hand i hand - Men med vår terrassolja både skyddar och färgsätter du din altan på samma gång! Skiren 341 är en populär kulör till altan! Se den och 55 andra möjliga kulörer i vår butik, välkommen!

facebook.com

Kök målat med inspiration från himmel och hav i solnedgång

NYHET! Idag kan vi äntligen dela med oss av samarbetet mellan Caparol och Sköna hem! Har du funderat på att måla om hemma men känt dig osäker på vilken kulör? Nu kan du enkelt välja bland 20 stycken kulörer, som är noga utvalda av inredarna på sköna hem! Välkommen in i butiken!

facebook.com

Jobba hos oss

Är du vår nya butikssäljare i Malmö? Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för proffs och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

facebook.com

Självrengörande färg - Carat oljefärg, 1L - Caparol Färg

Har din fasad tappat lyster och ser smutsig ut? Vi hjälper dig! Carat och dess självrengörande egenskaper gör att din fasad ser nymålad ut längre! Självklart ser den också till att hålla trät torrt, vilket är en förutsättning för lång hållbarhet. Välkommen in i butiken!

facebook.com

Jobba hos oss

Vill du bli en del av Caparol-Malmö? Nu har du chansen, vi söker en butikssäljare! Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för proffs och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

facebook.com

www.caparol.se

Är du sugen på en förändring? Se hit! Gå utanför din comfort zone och måla golvet rutigt. Följ beskrivningen i länken, och imponera på dina vänner!

facebook.com

Köp fönsterfärg direkt på nätet - Caparol Färg

Har du fönsterfärg över och vill måla utemöblerna? Toppen, den är nämligen perfekt för det! Vår fönsterfärg ger en hård, men samtidigt elastisk yta som skyddar trät utan att spricka!

facebook.com

Färg för träfasader

Intact solid är färgen som passar om du önskar en mörkare kulör. Med dess unika avancerade uv-skydd låter den fasaden behålla lyster och kulör länge!

facebook.com

Vi jobbar ständigt för att utveckla nya miljöschyssta produkter för att ta vårt ansvar för miljöpåverkan. Ett sätt som du kan hjälpa till är att tvätta verktygen rätt. 1. Stryk penseln med färg mot ett tidningspapper, på det viset sköljs så lite färg som möjligt ner i avloppet. 2. Skölj penseln i en burk med penseltvätt om du målat med oljefärg, och med vatten om du målat med vattenbaserad färg. 3. Torka ur penseln med hushållspapper eller en torr trasa och smörj in den med såpa innan du rengör den under rinnande vatten. 4. Lämna burken med penseltvätt eller tvättvatten på återvinningscentralen, men kom ihåg att du kan använda tvättburken vid flera tillfällen, sätt bara på ett lock emellan gångerna.

Vi jobbar ständigt för att utveckla nya miljöschyssta produkter för att ta vårt ansvar för miljöpåverkan. Ett sätt som du kan hjälpa till är att tvätta verktygen rätt.

1. Stryk penseln med färg mot ett tidningspapper, på det viset sköljs så lite färg som möjligt ner i avloppet.

2. Skölj penseln i en burk med penseltvätt om du målat med oljefärg, och med vatten om du målat med vattenbaserad färg.

3. Torka ur penseln med hushållspapper eller en torr trasa och smörj in den med såpa innan du rengör den under rinnande vatten.

4. Lämna burken med penseltvätt eller tvättvatten på återvinningscentralen, men kom ihåg att du kan använda tvättburken vid flera tillfällen, sätt bara på ett lock emellan gångerna.
facebook.com

Köp Intact Primer hos din färghandlare - Caparol

Har du en ny fasad som skall grundmålas? Intact primer är vår unika tjockfilmsgrundfärg som målas i 2-skiktssystem tillsammans med antingen Intact bright eller Intact solid. Och det bästa – endast (totalt) två strykningar krävs!

facebook.com

Målningsråd när du målar om utomhus | Caparol Färg

Känner du dig osäker på vilken färg som passar just ditt ändamål? Följ vår färgguide så hjälper vi dig att hitta rätt färg!

facebook.com

Quiz

NEAR Caparol Färg Malmö