Top Local Places

Lunds Rocknrollklubb - Lunds Rocknrollförening

Bondevägen 8, Lund, Sweden
Concert venue

Description

ad

Lunds Rocknrollförening och Rocknrollklubben Välkomna till Lunds Rocknrollförening och Rocknrollklubben i Lund. Vi är en ideell rockklubb som huserar på Väster i Lund. Hos oss kan du se de bästa banden strax innan de slår igenom och en del av de redan stora som ibland vill spela på ett intimt ställe med en liten men hängiven publik.
Aage heter vår Rocknrollkock som lagar mat med en kärlek och omsorg som får det att vattnas i munnen, tårarna att rinna av lycka hos garvade turnéproffs och med priser som alla plånböcker blir glada av. Drick en öl, eller en läsk och umgås med trevliga människor som alla har det gemensamt att vi älskar musik.

Under åren som gått har vi haft massor av fantastiska band hos oss, Vaganza Trailerpark, Lillasyster, Dalaplan, Fiendens Musik, Sticky Dirt, Schematics For Gravity, The Temperance Movement och Lovisa Ståhl för att bara nämna några. Från singer/ songwriters till tung rock. Vi gillar bra musik oavsett genre.

Medlemsskap krävs inte men medlemskap ger rabatt på flera av våra arr och i en del butiker. Vi har vår egen merch med klubbens logga i centrum. Allt från en enkel mössa till en vägg-almanacka till t-shirt och hoodie.

Läs mer på vår hemsida
www.rocknrollklubben.com

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lunds Rocknrollklubb - Lunds Rocknrollförening

Lunds Rocknrollklubb - Lunds Rocknrollförening
facebook.com

The Local Eedjits + Erik Hörberg Band @ Stormy Blues & Folk

Gott nytt rocknrollklubbs-år! Knappt har året börjat förrän bluesdimman knackar på dörren. Missa inte 2016 års första blues! ^_^ https://www.facebook.com/events/1663823050569420/

The Local Eedjits + Erik Hörberg Band @ Stormy Blues & Folk
facebook.com

Quiz

NEAR Lunds Rocknrollklubb - Lunds Rocknrollförening