Top Local Places

Atlas Simidrottsförening

Högevallsgatan 1, Lund, Sweden
Organization

Description

ad

Vi är en simidrottsförening som håller konstsim lektioner i Lund.
Vi är en simidrottsförening som håller undervisning i konstsim från 5 år och uppåt på Högevallsbadet i Lund. Vi har även grupper för vuxna och anordnar gärna möhippor, svensexor, kompisträffar och företagsevent. Läs mer här och skicka oss gärna ett meddelande: http://idrottonline.se/atlassimidrottsforening/provapakonstsim/provapakonstsimmeddinavanner

We are a swimming club located in Lund, Sweden. We offer synchronized swimming lessons from ages 5 and above.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Är du eller någon du känner intresserad av att börja med konstsim? Vi har kurser för både barn och vuxna, nybörjare så väl som proffs och välkomnar nu nya simmare till vårens kurser! Alla barn och ungdomar är välkomna till terminens första träning med vår nybörjargrupp, som också tjänar som ett prova-på-tillfälle, torsdag 25 januari. Träningen äger rum på Högevallsbadet 17:30- 19:00, säg till i receptionen att ni ska simma med Atlas så släpper de in er. Vi ses ombytta i träningskläder (för land) och byter sedan om till badkläder. Bra att ha med sig är också badmössa, simglasögon och näsklämma som finns för en billig penning i närmsta sportaffär. Alla vuxna är på samma sätt välkomna måndag 22 januari klockan 18.30. Anmäl dig genom att maila atlassynchro@gmail.com eller skicka oss ett meddelande här på FB. Hoppas att vi ses!

facebook.com

Sydsvenskan har gjort ett fint reportage om vårt masterlag. För alla som blir sugna så välkomnar vi simmare i alla åldrar att träna med oss i vår! https://www.sydsvenskan.se/2017-12-28/dans-under-ytan?redirected=1

facebook.com

Varmt välkomna på vår julshow!

facebook.com

Varmt välkomna till Atlas julshow! Efter en rolig och utvecklande termin, under vilken flera av våra simmare har genomfört sin första riktiga tävling, så bjuder vi in till juluppvisning. Det blir flera olika program, figurer och ett och annat levande ljus! Det kostar inget att komma, säg till i receptionen att ni ska titta på Atlas så får ni gå upp till läktaren. Välkomna! Bildkälla: http://fav.me/d5oluf1

facebook.com

Ni vet väl om att Atlas även finns på Instagram? Just nu tas kontot om hand om av vår grymma simmare Isabella. In och följ atlas.sf om ni inte redan gör det!

facebook.com

Förra helgen gick riksmästerskapen i konstsim av stapeln i Jönköping och en trupp från Atlas åkte dit för att tävla för allra första gången. Våra yngre simmare deltog i figurtävlingar medan masterlaget ställde upp i det tekniska programmet. Inför tävlingen har vi haft extrainsatta träningstillfällen och trots att vi var det absolut minst meriterade laget svarade klubbens samtliga simmare för fantastiskt fina insatser och vi är så oerhört stolta över hela gänget och glada över att våra tränare har lyckats att få alla att prestera sitt allra bästa. Som grädde på moset vann vårt masterlag brons!

facebook.com

I helgen deltar Atlas i riksmästerskapen i konstsim, vår första riktiga tävling och ett stort steg för klubben!

facebook.com

Hösten är här och våra grupper har börjat träna igen, här är en hälsning från vår vuxengrupp. Än är det dock inte för sent att börja simma med oss, både barn och vuxna är välkomna att prova på vid ett ordinarie träningstillfälle. Skicka ett meddelande så hörs vi!

facebook.com

Varmt välkomna till en ny härlig, rolig och utvecklande termin med Atlas SF! Vi erbjuder konstsimsträning för både barn och vuxna, nybörjare såväl som erfarna simmare. Vi har följande grupper och träningstider: Nybörjare och Flamingo (barn med viss erfarenhet av simsport): torsdagar 17:30-19:00. Nivå 1 och 2 (barn och ungdomar med tidigare erfarenhet av konstsim): onsdagar 17:00-20:00. Vuxna (nybörjare och master): måndagar 18:30-21:00. Vi börjar vår verksamhet vecka 34, och all vår träning äger rum på Högevallsbadet i Lund. För att delta i vår nybörjarundervisning behöver en ha grundläggande kunskap om de fyra simsätten och kunna simma på djupt vatten. Det går naturligtvis fint att byta mellan grupper utifrån nivå och utveckling. Vill du prova på konstsim så erbjuder vi gratis prova-på tillfällen i början av terminen. Det första tillfället äger rum på torsdag 24 augusti 17:30-19:00. Anmälan är obligatorisk och görs antingen till vår mail atlassynchro[at]gmail.com eller genom att skicka ett meddelande här på Facebook. Hoppas att vi ses!

facebook.com

Follow Sweden on the world championships in Budapest !! 💪🏼🇸🇪🇸🇪

facebook.com

Atlas SF tackar för vårterminen som gått och hälsar alla varmt välkomna igen vecka 34 då träningen börjar för hösten. Vi har kurser för både barn och vuxna och välkomnar nybörjare på alla nivåer. Bara skicka ett meddelande om du har några frågor!

facebook.com

Den här veckan har Skånes Simförbund tema konstsim och ryktet säger att det kommer att dyka upp både klipp och bilder från våra träningar. In och följ!

facebook.com

Quiz

NEAR Atlas Simidrottsförening