Top Local Places

Backstroms

Västberga Allé 36A, Hägersten, Sweden
Company

Description

ad

Vår verksamhet omfattas av att utföra mark- och anläggningsentreprenader.
Vi bygger ett bätt Stockholm.
Insta: Backstrom_anlaggning

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Stockholm City växer så det knakar. Vi på Backstroms är med och utvecklar, projekterar och projektleder viktiga anläggningsarbeten inom nyproduktion av bostäder och kontor i hela vår stad. Det är så vi är med och bygger ett bättre Stockholm. Läs mer om oss på: http://www.backstroms.se/anlaggning

facebook.com

Det krävs stor passion att göra ett riktigt bra jobb en sån här dag. Och det vet vi att alla Backstromare gör. Våra killar och tjejer är alltid positiva och det är sällan man ser några sura miner fast det snöar, blåser och är 11 minus som här på Furusundsgatan för några veckor sedan. Därför är passion en viktig del av vår värdegrund. Sen har vi ett par värderingar till, men de berättar vi mer om en annan gång.

facebook.com

Staden växer så det knakar och vi på Backstroms tänker vara med och bygga ett bättre Stockholm genom att utveckla, projektera och genomföra viktiga väg- och anläggningsprojekt.

facebook.com

Omtanke och att vi bryr oss om våra arbetskamrater skapar alltid en god stämning och ger ett gott resultat. Här kommer vår berömda Food Truck till Molnby när killarna gjuter bottenplatta i 14 minus för etapp 1. Med våra goda hamburgare i magen garanterar vi att de trivs bättre och gör ett bättre jobb. En av våra viktigaste värderingar är just omtanke. Vi har tre till som alla skapar vår vinnarkultur och vår Backstromsanda. Men dessa kommer vi berätta mer om när du minst anar.

facebook.com

Här visar vi på Backstroms upp för arbetssökande hur det går till när vi grundlägger för bostäder och kontor i Umami Park i Hallonbergen för Wallenstam. De arbetssökande är från Sverige bygger nytt - ett projekt från Arbetsförmedlingens innovationscenter. Dessa personer har av olika orsaker varit utanför arbetsmarknaden under en längre tid, till exempel för att de är nya i Sverige. Kompetensgapet mellan de som har ett arbete och de som inte har det är något vi på Backstroms vill jobba aktivt för att minska. Det finns mycket kompetens som går till spillo och det kan vi motverka genom att bredda vår syn på rekrytering. Vi hoppas att några av dessa ungdomar kommer att vara med oss i framtiden med att bygga ett bättre Stockholm. Läs mer här: http://www.backstroms.se/anlaggning/news/backstroms-och-sverige-bygger-nytt

facebook.com

Backstroms ser till att ni inte behöver frysa. Vi genomför flera olika fjärrvärmeprojekt runt om i Stockholms innerstad. Bland annat på Nackagatan, Furusundsgatan, Teknologgatan och Eriksbergsgatan. Det är så vi bygger ett bättre Stockholm.

facebook.com

Solna och Sundbyberg växer. Backstroms är med och bygger Grow kontor. Projektet har även lett till merförsäljning i form av bland annat Grow Hotel och fjärrvärme. Vi är glada att vi på flera plan kan vara med och bygga ett bättre Stockholm. Läs mer här: http://bit.ly/2BufYwP

facebook.com

I fredags firade vi på Backstroms att vi nått våra omsättningsmål. Planen var att se Danny Saucedos show på Hamburger Börs men eftersom han blev sjuk fick vi styra om hela arrangemanget i sista stund. Vi samlades till slut på Wallmans och det blev en väldigt lyckad kväll trots ändrade planer!

facebook.com

På Backstroms har vi haft en fototävling som alla våra medarbetare hade möjlighet att delta i. Förra veckan presenterades vinnaren – Artur Walerych som tagit en bild från vårt projekt vid Bromma Flygplats. Där jobbar vi när du sover för på dagen måste flygtrafiken gå. Grattis Artur och tack för den fina bilden!

facebook.com

Igår var Backstroms foodtruck på plats i Barkarby. Kul att se vilket bra jobb våra medarbetare gör samtidigt som många magar mättades när branschens godaste hamburgare delades ut!

facebook.com

Vissa schakter kräver gasprov för att få öppna arbetstillstånd. Höga gränsvärden kräver även rätt skyddsutrustning - det är de noga med på vår arbetsplats i Nynäshamn!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

I förra veckan var ledningen på arbetsplatsbesök på Bromma flygplats. Vårt fantastiska team jobbar intensivt på nätterna för att färdigställa inför asfalteringen. #bäckström #vibyggerettbättresthlm #swedavia #brommaflygplats #bäckströmanläggning

I förra veckan var ledningen på arbetsplatsbesök på Bromma flygplats. 
Vårt fantastiska team jobbar intensivt på nätterna för att färdigställa inför asfalteringen. 
#bäckström #vibyggerettbättresthlm #swedavia #brommaflygplats #bäckströmanläggning
@, instagram.com

Quiz