Top Local Places

Awapandon AB

Elektravägen 64, Hägersten, Sweden
Motor Vehicle Company

Description

ad

Authorized Installer of Plasti Dip, the only one in Sweden! We also sell Plasti Dip in our webshop www.ctwtools.se, if you want to have a go at it yourself. Awapandon är ett framåt, modernt företag som sysslar med import av produkter inom olika segment såsom mobil, färg, tillbehör, skydd etc. Vår främsta säljkanal är via www.ctwtools.se, en modern, up to date webshop.
Awapandon är även återförsäljare för en unik produkt, Plasti Dip, en mycket mångsidig gummifärg. Kan användas till allt från isolering, halkskydd, lackskydd till vibrationsdämpning. Finns i ett flertal kulörer, metallic samt flourescerande. Vi har specialiserat oss på att ta fram Plasti Dip i kundanpassade kulörer, din fantasi är den enda begränsningen! Att ta fram kundanpassade kulörer har vi mångårig erfarehet av.

Vi utför även dippingjobb (som foliering fast bättre!) av Plasti Dip enligt kundönskemål, först och främst på fordon, men givetvis på annat om så önskas (husvagn, båt, släp etc). Allt från endast stenskottsskydd till full lackering, i en ton, två ton eller helt och hållet enligt kunds egna önskemål. Vi samarbetar även med motivlackerare och dekorföretag vilket innebär att vi kan erbjuda både strajpning, dekalsättning samt motivlack på Plasti Dip. Vi har som första företag i Sverige utnämnts till officiell installatör av Plasti Dip. Vi har som första företag i Europa utnämnts till Authorized Installer av Dipyourcar.com.

CONTACT

Quiz

NEAR Awapandon AB

Klubbacken

Hägersten, Sweden
Local business