Top Local Places

Specialno-pedagoška svetovalnica Jasna

Kettejeva ul. 2 (vhod iz Radvanjske c.), Maribor, Slovenia
Company

Description

ad

Svetovalnica Jasna je samoplačniška svetovalnica, ki nudi specialno-pedagoške preglede in  obravnave otrok in odraslih. Svetovalnica Jasna je zasebna, samoplačniška specialno-pedagoška svetovalnica, ki deluje od septembra 2007. V njej vas pričakujem specialna pedagoginja Jasna Trapečar Pavšič, prof.def., Brain Gym® inštruktorica in svetovalka z licenco Educational Kinesiology Foundation, Brain Gym® International Ventura CA. USA in MNRI terapevtka.

Nudim specialno-pedagoške preglede in  obravnave, izobraževanja in svetovanja na področju pedagoške kineziologije in specialne pedagogike. Delam v prijetnem in spodbudnem učnem okolju, s privlačnim in raznovrstnim didaktičnim materialom ter s sodobnimi pedagoškimi pristopi.

Veselim se skupnega sodelovanja!

Jasna

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Posebne zgodbe / ponedeljek, 2. april, ob 17.30 / TV SLO 1 💛 Nov dokumentarec naše produkcije avtorjev Milica Prešeren in Marko Nabersnik o avtizmu, ki bi ga s tremi besedami lahko opisali kot čuden, čudaški in čudovit. 😊 Kako je v resnici živeti z avtizmom? Katere so njihove izjemne sposobnosti in primanjkljaji? Več: http://tiny.cc/l1z7ry

facebook.com

Ponovno vabljeni! Po seminarju bomo staršem ponudili delavnice v 3 delih (osnovni, poglobljeni nivo in obnovitev) na temo Gibalne aktivnosti za zdrav možganski razvoj in delovanje otrok z ADHD, avtizmom, govorno-jezikovnimi motnjami in disleksijo. Prvi / osnovni nivo bo izveden 10.5.2018. Drugi del v jeseni. Izvajalke bomo Marjeta Krejči Hrastar, MNRI specialistka in fizioterapevtka, Tatjana Jakovljević, razvojna terapevtka in specialna pedagoginja ter jaz.

facebook.com

Vikend intenzivnega seminarskega učenja.Težave pri branju in pisanju z vidika metode Ritmična gibanja, 3.nivo, po dr. Blombergu.

facebook.com

Učne težave so kot zaprta vrata, ki jih z uporabo metode Brain Gym odpiramo. Izvajanje BG vaj doma ali v učilnici lahko reprogramira stres, ki je povezan s fizičnimi vidiki učenja, prevzorči naše pretekle izkušnje in omogoča nastanek novih poti učenja. "GIBANJE ODPIRA VRATA V UČENJE." dr. P. Dennison Še tri dni za prijavo! Vabljeni!

facebook.com

Testiranja za SKOTOPIČNI SINDROM so v prostorih svetovalnice v polnem teku. Izvaja jih mag. Nataša Vanček, certificirana Irlen presojevalka. Za soboto,12.5., še nekaj PROSTIH MEST. Prijave in informacije na: natasavancek@hotmail.com

facebook.com

Delim in priporočam.

facebook.com

Še en teden do zaključka prijav. Vabljeni!

facebook.com

Vesela novica!!! 🐷🐥🐔🐴🐄🐰🌻🌽 Za vse, ki komaj čakate na POČITNICE NA KMETIJI. Letos ponovno BODO. Na kmetiji Frank Ozmec v Prlekiji. Rezervirajte datum 19.- 24.8. Babica s kmetije sporoča, da se zelo veselijo našega ponovnega bivanja pri njih in da bodo buče in krompir počakali na naše pridne roke. Tudi nove metle čakajo...Organizatorke pa pripravljamo nekaj novosti in presenečenj. Kmalu več....

facebook.com

Obojeročno simetrično risanje spodbuja usklajeno delovanje oči, periferni vid, usklajeno gibanje oči in rok, ročno spretnost, sposobnost prehajanja kinestetične sredine, občutek za orientacijo na ploskvi... Razvija ustvarjalnost in igrivost.

facebook.com

facebook.com

Priporočam. Sodelujem kot demonstratorka vaj.

facebook.com

Quiz

BLIZU Specialno-pedagoška svetovalnica Jasna