Top Local Places

Lions klub Maribor Zarja

Pohorska 59, Maribor, Slovenia
Nonprofit Organization
advertisement

Description

ad

SKUPAJ ZMOREMO ! Skupaj zmoremo!

Da – SKUPAJ ZMOREMO – to dokazujemo že šesto leto zapored v velikem mozaiku največje dobrodelne organizacije na svetu, ki deluje pod generalnim sloganom WE SERVE – POMAGAMO. Z našimi akcijami v preteklih letih smo s skupnimi močmi in nesebično požrtvovalnostjo uspešno izvedle mnogo dobrodelnih projektov in akcij, ki so osrečile posameznike oz. celotne družine, marsikomu prižgale iskrico upanja v brezizhodnem položaju, ublažile denarno stisko, nam pa zapustile prijetne in nepozabne trenutke zadovoljstva ob priložnostih, da smo smele in zmogle pomagati.

Združuje nas enotna želja pomagati ljudem, ki so v takšni ali drugačni stiski, združuje nas pripravljenost žrtvovati svoj prosti čas za uresničevanje zastavljenih ciljev, združujeta nas zagnanost in odločnost pomagati tistim, ki so pomoči najbolj potrebni.

Ker vem, da zmoremo vse naštete misli, želje in dejanja združiti pod idejo pozitivnega elitizma, kjer bo vsaka izmed nas del svojih talentov, sposobnosti, prostega časa in notranjega naboja namenila za uresničitev osnovnega gesla naše vedno bolj uveljavljene in uspešne organizacije, bo značka našega gibanja tudi v prihodnje upravičeno in ponosno pripeta na naša oblačila. Naj lionistično gibanje tudi v prihajajočem letu (p)ostane način našega vsakdanjega življenja.

SKUPAJ ZMOREMO!

Recommended Before and After transformation