Top Local Places

Norsk Folkehjelp Redningstjeneste Nord Østerdal

, Tynset, Norway
Community Organization

Description

ad

Norsk Folkehjelp Redningstjeneste Nord Østerdal er en frivillig gruppe som er spesialisert på søk og redning i bratt/vertikalt område  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I dag bisto vi i Savalen skiheiser i forbindelse med et mindre skred som gikk fra savalkletten og ned mot heisen. Det ble ikke meldt om at det var personer i skredet. Operasjonsentralen ble rutinemessig orientert. Sammen med ansatte i skiheisen løste vi ut restsnøen i området. Totalt utgjorde skredområdet 250m bredde og 80-100m skliflate innklusive skredtungen. Vi oppfordrer fortsatt til forsiktighet i fjellet når man ferdes i skredutsatte områder.

facebook.com

Oppfriskning av førstehjelpkunnskaper for ansatte i Savalen Skiheiser i dag. Teori er repetert, nå gjenstår praktisk øving

facebook.com

3. Og siste dag av #Transøsterdalen er over. Endelig en dag med mye fint vær og ingen skader☺ Erik Vangen Jordet , Sigve Mælen og Per Roger Bekken tok siste vakta. Vi benytter anledningen til å takke staben i Trans Østerdalen for tillitten og takker for oss!

facebook.com

facebook.com

Her er noen glimt som gutta på ATV`n har knipset fra dag 1 og 2. Innimellom knall og fall rekker vi av og til å rote frem kamera så vi kan knipse noen av de 300 hardhausene som trosser litt rufsete vær denne helga, og bidrar til å skape sykkelfest i Østerdalen. Og jaggu har ikke noen fra staben blitt foreviget også ;)

facebook.com

Dag 2 av #Transøsterdalen er over. Tage Godtland , Sigve Mælen og Per Roger Bekken hadde vakt. Oppsummert ble det som dag 1. Dårlig vær og 2 mann til sykehus/legevakt. Vi krysser fungere og satser på at siste rittdag blir solfylt og uten skader.

facebook.com

Dag 1 av #transøsterdal er over. Nord Østerdal gruppa er tilbake i sadelen og har sanitetsberedskap under rittet. Arnfinn Storli , Sigve Mælen og Per Roger Bekken fikk nok å henge fingrene i med en velt rett etter start og noen utforkjøringer, som resulterte i at 3 personer måtte til sykehus/legevakt. På tross av til tider dårlig vær, ble det en bra dag for de over 300 startende. Vi krysser fingre for bedre vær og ingen skader i de siste to dagene av rittet.

facebook.com

Skipatrulje . Som tidligere år samarbeider vårt lag og Savalen skisenter om skipatrulje i anlegget. Denne helga forløp rolig med kun en lettere skade. I tillegg bistår vi med arbeidet med sikkerhet i nedfartene. Dagens gjøremål ble å sikre ene nedfarten for drivsnø/skavel . Faren for skred var moderat, men viktigst var å sikre området rundt så ingen fikk seg en ufrivillig luftetur ☺ godt med snø i anlegget, men noe avblåst på toppen

facebook.com

En liten bildekarusell med Arnfinn St som har nådd målet og blitt redingsmann hos 330. Arnfinn har deltatt på våre øvelser siden 2012 og har bidratt til løfte både det faglige og det sosiale. Takk for innsatsen Arnfinn, så håper jeg at du stikk innom oss når du har tid.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Norsk Folkehjelp Redningstjeneste Nord Østerdal