Top Local Places

Museet Gamle Vossebanen

Tunesvegen 8, Bergen, Norway
Community Organization

Description

ad

Offisiell facebookside for Museet Gamle Vossebanen som kjører veterantog på strekningen Garnes- Midttun i Bergen. En del av Norsk Jernbaneklubb  Veterantoget på Gamle Vossebanen kjører hver søndag fra midten av juni til midten av september de 18 kilometerne mellom Garnes og Midttun. Underveis passerer toget gamle Arna og Haukeland stasjoner. Turen går gjennom Arnadalen til Haukeland hvor terrenget skifter karakter til typisk vestlandsnatur med tuneller og fjellsider med vannet like nedenom. Etter 18 kilometer ruller toget inn på Midttun stasjon som er banens endepunkt i dag. Søndagstogene kjøres etter faste rutetider og er åpne for alle. I tillegg er det ulike temadager og spesialarrangementer i hele sommersesongen! Det kjøres også ekstratog etter avtale.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Har du registert din Grasrotandel? Bli med å støtt Museet Gamle Vossebanens innsats med din andel. Som grasrotgiver kan du velge en forening eller et lag som får 7 prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av Norsk Tippings kommisjonærer eller ser mer her: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=971350814. Vårt organisasjonsnummer du oppgir er 971 350 814. Det eneste Norsk Tipping krever er at du er kunde hos dem. I 2017 ble det samlet inn 11.600 kroner, midler som gikk til mange, nyttige, flotte prosjekter i løpet av 2017. Vi takker så mye for støtten og håper dere ønsker å bli med å støtte oss i 2018.

facebook.com

På dugnadsøkten i dag ble det satt inn ny komfyr i spisevognen! 😃 Kunne du tenke deg å bli med på slikt? Og i tillegg få medlemsbladet «På Sporet» og kunne ha tjeneste i togene? Da kan du melde deg inn i Norsk Jernbaneklubb, og det beste er at vi har halv pris på medlemskapet det første året! 😃💵💰 Kun 250kr! 😃🚂 www.njk.no/bli-medlem

facebook.com

Her kommer siste avgang med juletoget fra Haukeland inn på Arna Gamle stasjon 😊 Vi er storfornøyd med dagen, og håper alle våre reisende synes det samme! 😊 Ha en riktig god jul, så sees vi på Museet Gamle Vossebanen til neste år! 😃🎅🚂

facebook.com

facebook.com

Første avgang fra Arna på Juletoget fra Arna Gamle Stasjon til Haukeland! Siste tog går kl 1600 så det er flere muligheter 😊 Kom kom! 😃🚂

facebook.com

Hei alle! 🎄 Da er vinnerne av konkurransen om billetter til juletoget trukket. Vinnerene er Anne-Britt F. K. og Jeanette Iren F. Vinnerene er kontaktet. Vi gratulerer 🎅 Vi gleder oss til søndag og kan melde at alt er i rute. Velkommen ombord!

facebook.com

Gledelig førjulstid alle sammen! 🎅🎄 For første gang kan vi søndag 10. desember tilby en etterlengtet opplevelse på Museet Gamle Vossebanen - Juletog! Det vil bli julestemning for hele familien. Kanskje møter du julenissen ombord i toget? Vi serverer pepperkaker og gløgg ombord, og det vanker en liten gave til barna. Vinn billett med toget for deg og familien, lik Facebook-siden vår og klikk "Skal" eller "Interessert" på arrangementet, og du er med i trekningen. Vi trekker to familier i tiden frem mot avgang som får opp til seks billetter hver. Juletoget vil kjøres mellom Arna gamle stasjon og Haukeland stasjon. Toget vil bli kjørt med vår vakre, nyrestaurerte motorvogn bygget i 1950. Toget har avgang fra Arna 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 og 16:00. Fra Haukeland har vi avgang 11:30, 12:30, 13:30, 14:30 og 16:30. Stasjonene er åpne i forbindelse med togets ankomst og avgang, og her er det mulig å kjøpe billetter til turen. Pris voksen: 100,- kroner Pris barn: 100,- kroner Billetten er gyldig for tur og valgfritt tidspunkt for retur.

facebook.com

Trodde du sesongen var over for i år? Vi har en julegave til dere alle! For første gang kan vi søndag 10. desember tilby en etterlengtet opplevelse på Museet Gamle Vossebanen - Juletog! Toget vil bli kjørt med vår vakre, nyrestaurerte motorvogn bygget i 1950. Følg oss på Facebook, mer informasjon kommer i tiden fremover. (Foto: Morten Larsen)

facebook.com

Museet Gamle Vossebanen kan tilby å leie vår klassiske spisevogn fra 1937. Vognen kan du leie i eget chartret tog eller koblet på ett av våre tog oppsatt i rute i sesong. Spisevognen er nydelig restaurert av frivillige krefter og er den siste klassiske spisevognen som fremdeles går i fast trafikk i Norge. Sammen vår restauratør Din Anledning kan du oppleve hvite duker, hvitt porselen, kelnere i stramme uniformer og ypperlige matopplevelser! Ta kontakt med oss på gvb@njk.no for et uforpliktende pristilbud. Vi finner en løsning på de fleste behov!

facebook.com

Quiz