Top Local Places

St. Olavs hospital

Olav Kyrres gate 17, Trondheim, Norway
Hospital

Description

ad

Dette er den offisielle Facebook-siden for St. Olavs Hospital. Siden administreres av Kommunikasjonsavdelingen. Legg gjerne inn kommentarer eller start diskusjoner. Se våre retningslinjer under Notater. kommunikasjon@stolav.no St. Olavs Hospital er et universitetssykehus som ligger i Trondheim.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lettposten åpner igjen

Den populære lettposten har åpnet igjen. Nå på permanent basis:-D

facebook.com

#sjekkdeg 2019

Ring og bestill gratis celleprøve – først til mølla. Er det lenge siden sist du var til gynekologen og tok livmorhalsprøve? I så fall oppfordrer vi deg til å bestille time. Det er en billig investering. Ta livmorhalsprøve, unngå livmorhalskreft! #sjekkdeg 2019

facebook.com

VALG 2019: Forhåndsstemming på St. Olavs hospital

Da nærmer det seg kommunestyre- og fylkestingsvalg! Her finner du info om hvordan du som pasient eller pårørende kan forhåndsstemme på sykehusområdet:

facebook.com

St. Olavs hospital

Kjenner du noen ungdommer mellom 12 og 18 år som ikke trener regelmessig? Vi søker deltagere til et forskningsprosjekt hvor vi skal undersøke effekten av et aktivt dataspill (Exergame). Meld interesse til jonathan.berg@ntnu.no

St. Olavs hospital
facebook.com

Helseplattformen kort fortalt

Har du opplevd at du må gjenfortelle sykdomshistorien din til ulike behandlere i helsesektoren? Dette skyldes at fastleger, sykehjem, helsestasjoner og sykehus bruker ulike journalsystemer. I 2021 skrur vi på bryteren for Helseplattformen, det nye datasystemet som skal endre din opplevelse av helsevesenet.

facebook.com

Første spesialist i akutt- og mottaksmedisin

Denne mannen har som den første på St. Olav skaffet seg en sårt tiltrengt spesialkompetanse som vil bidra til å styrke mottaket og behandlingen av de akutte syke pasientene på sykehuset.

facebook.com

Mottok Kongens fortjenstmedalje

Vi gratulerer Marit Sæbø Indredavik som mottok Kongens fortjenstmedalje i dag. Marit er en pioner innen barne- og ungdomspsykiatrien, og har viet hele karrieren sin til å hjelpe barn og ungdom som har det vanskelig.

facebook.com

Smarte P-anlegg innføres på St. Olav

Fra i dag er St. Olavs parkeringshus i Olav Kyrres gate på Øya et såkalt Smart P-anlegg. Nå registreres bilen din ved hjelp av kameraer ved inn- og utkjøring. Les hvordan du aktiverer autotrekk i SmartPark-appen her:

facebook.com

Forskningsrådgiver

Vil du være med og få til flere og bedre kliniske studier? Vi utlyser to stillinger i treårsvikariater (50-100%) i en nyopprettet regional enhet for klinisk forskningsstøtte:

facebook.com

Vil trene på virtuelle utagerende pasienter

Divisjon psykisk helsevern vil utvikle en løsning som gjør at helsepersonell kan øve på farlige situasjoner virtuelt. Innovasjon Norge har innvilget 10 millioner kroner til formålet.

facebook.com

Lettposten på pasienthotellet fortsetter

Den populære lettposten på Pasienthotellet fortsetter driften. – Pasientene har gitt oss veldig gode tilbakemeldinger, sier prosjektleder Mette Røsbjørgen.

facebook.com

Jakten på forbedring vol.2

På St. Olav leter vi videre etter forbedring. 🏃🏼‍♂️🏃🏻‍♀️ Vi leter i trær, bak trær, på kontoret - og vi løper etter HAI i korridorene. 🌳🦈 👨🏻‍💻Det har skjedd mye siden jakten starta, og her er oppfølgeren 👉 slik skjer forbedringen! Takk til stjernelaget Nicola Kols, Jørn Heggelund, Jarl Reitan, Ole Christian Mjølstad og Jan Gunnar Skogås 🎬🤩 Filmen «Jakten på forbedring 1» kan ses her: https://youtu.be/z3pzGVstmzA

facebook.com

Quiz