Top Local Places

Svelvik Produkter As

Storgata 97, Svelvik, Norway
Local Business

Description

ad

Svelvik Produkter AS er en solid attføringsbedrift med stor kompetanse. Hos oss står det enkelte menneske i fokus.  Vi kan bistå deg på vei tilbake til arbeid

Det å være i jobb gir for de fleste av oss livet både mening og innhold. Det er godt å føle at man er til nytte og kan bidra med noe.
Likevel er det normalt at vi i løpet av et langt arbeidsliv opplever at vi på grunn av sykdomsrelaterte årsaker er på utsiden en periode. Å komme tilbake til arbeidslivet kan by på utfordringer av ymse slag. Og det er disse utfordringene vi kan bistå deg med å finne løsninger på.

Hva skal til for at du skal klare å jobbe igjen? Hva slags jobb kan være egnet for akkurat deg? Hva er dine motivasjonsfaktorer og hvilke ressurser i deg selv du må ta i bruk for å nå det målet du har satt deg?
Det er NAV som søker deg inn til oss.

Svelvik produkter startet opp i 1992, og har frem til i dag vokst seg til å bli en moderne og spennende attføringsbedrift som tilbyr forskjellige arbeidsrettede tiltak for våre deltagere. I tillegg samarbeider vi med Grytebakke gård i Sande, hvor vi har 7 plasser for våre deltagere i "Inn på tunet".
Vi tar også i mot lærekandidater.

En av våre gode kunder gjennom mange år er Oso Hotwater i Hokksund.
I løpet av en dag monterer våre deltagere innmaten til 500 varmtvannsberedere, og jobben er selvsagt kvalitetsmessig utført.


Jobbfrukt
Når virksomheten din blir kunde av Jobbfrukt, får dere frukt av høyeste kvalitet levert på døra en eller flere ganger i uka.

Vi har vedproduksjon, og du kan få ved du kjøper tilkjørt fra oss.

Vi tilbyr også tjenester som flytting, hagearbeid og snørydding.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vi som jobber med Jobbfrukt er omringet av det sunne hver dag, så vi syns det er skikkelig rampete deilig å jobbe litt med sjokolade av og til også. Takk til J.A. Magnussen for påskeoppdrag! Camilla og Benedicte driver med nøye telling og lekker innpakking i dag.

facebook.com

Tusen takk for en fin reportasje ❤️ Vi er så glade i jobben vår, og hverdagen sammen med alle som er innom dørene hos oss i løpet av et år. Historier som Kines og Terjes gjør dagene våre svært meningsfulle ❤️ Å få hjelpe et menneske til å se sin egen verdi og finne superkreftene som allerede finnes i en, det gir oss så mye! Takk for at vi får ta del i deres hverdag og utfordringer. Vi lærer veldig mye av dere. Sammen blir vi sterkere! ❤️

facebook.com

I åtte uker har vi hatt besøk av superselger Tone Nordstrand hos oss på Jobbfrukt-avdelingen vår. Vi ønsket oss en liten prosentøkning i antall kurver i uka, og jammen har hun innfridd! En heftig 50 % økning gjør at volumet frukt gjennom portene våre kommer til å øke med 15 tonn i året, og vi pakker nå snart 70 kurver mer i uken. Dette hadde vi ikke klart uten deg, Tone! Tusen takk for nå, og lykke til hos neste Jobbfrukt-kunde!

facebook.com

På en helt vanlig OL-torsdag, syntes avdelingsleder Anita at det passet med pølser. Hun utnevnte arbeidsleder Gunn Beate til nestpølseleder, og seg selv til pølsedirektør. Tor, Nichlas og Thomas var ganske fornøyde med serveringen, selv om de måtte forsyne seg selv på runde to.

facebook.com

OL og pølsefest i produksjonslokalene. Vi feirer medaljene fra i natt og dag morges, og Kay Henning sørger for at vi ikke går glipp av høydepunktene.

facebook.com

Hvis han her utfordrer deg til en runde bowling, og du er dårlig taper, så anbefaler vi deg til å takke nei. Helt rått, Stian!

facebook.com

Nam! Vår kollega Gorska fra Polen var så snill at hun tok med deilige, tradisjonsrike og frityrstekte kaker som hun hadde bakt til oss i dag.

facebook.com

NOK Å GJØRE! Idag fikk vi "besøk" av en semitrailer med varer fra OSO som våre dyktige deltakere skal montere til forskjellige typer termostatsett, kaldtvannsrør m.m. Dette skal til forhandlere i bl.a. Norge, England og Canada. Returlass fra oss besto av litt over 40 paller med ferdig monterte varer som OSO trenger for å produsere varmtvannsberedere. Vi har vært stolt samarbeidspartner av OSO i over 20 år, og vi får stadig fornyet tillit til nye oppgaver. Uansett vanskelighetsgrad, finner vi en løsning.

facebook.com

Nydelig innsats av hovedverneombud/verktøydesigner Haugland, HMS-ansvarlig/paraplyansvarlig Engen og tillitsvalgt/langemann Undrum i dag. 😂🙈 Må passe på så folk ikke får istapper og snø i huet, sa dem.

facebook.com

Det er alltid noen som tenker mer på andres ve og vel enn andre. Hilsen den tredje arbeidslederen som gikk rett forbi snøskuffene...

facebook.com

Quiz