Top Local Places

Fæsterålen

Strandgata 31, Sortland, Norway
City

Description

ad

Hva er "Fæsterålen"? Jo, rett og slett en ramsalt, ærlig, peise musikkglad festival midt i vakre Vesterålen. Hva er "Fæsterålen"? Jo, rett og slett en ramsalt, ærlig, peise musikkglad festival midt i vakre Vesterålen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ARTISTLANSERING: Vi er stolte av å sammen med vår samarbeidspartner Vesterålskraft presentere en duo som har vært synonymt med nordnorsk rap/hip-pop i en årrekke! En kjent intro her - presentert av flotte folk på Vesterålskraft Strøm AS. Bare 168 dager igjen folkens!

facebook.com

Ja, det er bare å ta av seg sydvesten og gratulere Øystein Lindbeck med prisen «Årets takk» på Spellemannsprisen. Vi er så stolte av deg og prisen er så velfortjent. Det er vanskelig å se for seg musikkmiljøet i Vesterålen uten deg og din innsats.

facebook.com

Det er mye og mangt man kan gjør i hverdagen, men vi i Fæsterålen kommer til å stemme på Øystein Bjørstad Lindbeck frem til helga. Han er nominert til Årets Takk på Spellemannsprisen. Gjør som oss og godeste Sivert Høyem - sørg for at mannen som alltid har tid til unge musikktalenter i Vesterålen får sin applaus og ikke kr. 100.000 til en felles musikkaktivitet i regionen: http://spellemann.no/stem-pa-din-favoritt-til-prisen-arets-takk/

facebook.com

I fjor hadde vi rundt 200 frivillige og vi trenger minst like mange i år. Vi kan love deg ei helg med mye latter, lange dager og topp festivalstemning 😁 Vi har Nord-Europas beste publikum, og vi tør å påstå at vi har Nord-Europas beste frivillige også!

facebook.com

Øystein Bjørstad Lindbeck er nominert til årets Spellemann for sin innsats for musikkmiljøet i Vesterålen. Øystein stiller alltid opp for unge musikere i regionen. Han sørger for at ungdommene får en scene å spille på, og ikke minst motet til å stå på den. Alltid der - i bakgrunnen - så andre får skinne. Prisen heter Årets takk, og vi i Fæsterålen vil oppfordre alle til å stemme på Øystein. Hedersmenn som ham får sjelden lønna som de fortjener på konto - så da skal vi gi ham denne applausen helt frem til Spellemannsprisen.

facebook.com

HER BLIR DET LIV! De har holdt over 3000 konserter, hatt totalt over halvparten av Norges befolkning på konsert og har holdt det gående med orginalbesetningen i bandet i 25 år! NÅ er DDE klare for Fæsterålen! Hvem vil DU ha med?

facebook.com

LUKE 24: Riktig god jul alle sammen! Bak den siste luken skjule det seg TO GULLBILLETTER til Fæsterålen 2018 😍 Her snakker vi helgepass med VIP, fullt fæstivalantrekk og kanskje en liten overraskelse! Vil du vinne denne herlige julegaven fra oss? Legg igjen en kommentar, så trekke vi en vinner i romjula🎅🏻 Stor juleklem fra alle oss i Team Fæsterålen

facebook.com

LUKE 22: Vesterålinger er vant til å "stå han a" både i malabarisk og tykjekaldt vær, her i nord vet man aldri hva man får før man går ut døra! Derfor kan det jo være jæft å ha et termometer i fra Vesterålskraft Strøm AS. Har du lyst på et Vesterålsk termometer? Fortell oss hvordan vær du tror det blir under Fæsterålen 2018, vi trekke en vinner på lillejulaften 🌞🌦️❄️🌩️

facebook.com

LUKE 21: Ønsker du et lite avbrekk i julematen? Vi deler ut et gavekort på 500,- fra Petroleum Bar :) Fortell oss hvem du ønsker å ta med på sushidate, vi trekker en vinner i morgen! #3dagerigentiljul

facebook.com

JULEGAVETIPS Har du ikke fått handlet alle julegavene enda? Fortvil ikke.. vi har den perfekte "siste liten" gaven, nå kan du kjøpe dagspass og VIP billetter i tillegg til helgepass til Fæsterålen 2018 😁🎄 Det er bare å hiv seg over pcen så er julegaven i boks på null-komma-niks! — Products shown: Helgepass , Lørdagspass , Fredagspass , VIP fredag - helgepass and VIP lørdag - helgepass .

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz