Top Local Places

Regnebua

Storvegen 39, Trysil, Norway
Accountant

Description

ad

Velkommen til oss på Regnebua AS.
Vi er et Autorisert regnskapsbyrå midt i sentrum i Trysil.
Ta kontakt for en uforpliktende prat!
Www.regnebua.no Kontakt oss!

Sentralbord: 62449900
post@regnebua.no

Linn Rundfloen
telefon 62449903
linn@regnebua.no

Arnfinn Blixt
telefon 62449902
arnfinn@regnebua.no

Margrete Lund
telefon 62449904
margrete@regnebua.no

Kenneth Hansen
telefon 62449905
Kenneth@regnebua.no

Andi E. Aastad
telefon 62449906
andi@regnebua.no

Ole Edvardsen
telefon 62449907
ole@regnebua.no

Ida Solvang
telefon 62449910
ida@regnebua.no

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Idag har vi vært På Skattebetalerforeningens årlige skatte- og regnskapskurs. Der ble det gjennomgått nyheter innen skatt/avgift og bokføring/regnskap/revisjon for 2017 og 2018. Vi har blant annet fått en oppdatering innenfor skatt, avgift og moms. Her er noen av temaene vi kikket nærmere på: Endringene i skattesatser, innslagspunkt mv. for 2017 og 2018 Hvordan tilpasse seg endringene i beskatning av eierinntekter på en fornuftig måte? Er det lurt å ta ut renteinntekter i stedet for utbytte? Praktiske erfaringer med ny skatteforvaltningslov. Endringer i 2018, bl.a. økning av lav mva-sats fra 10-12% Skattemeldingen for MVA – post for post Regnskapsføring av aksjonærlån, utbytte og tilbakebetaling av aksjonærlån. Vi er godt rustet, og klare for å sette igang med årsoppgjør for 2017. Til dere som leverer bilag årlig, husk å levere så tidlig som mulig i 2018. Har dere spørsmål eller trenger tips/råd? Kontakt din regnskapsfører hos oss!

facebook.com

Vi minner om momsfristen for 5. termin (sep-okt), som er mandag 11. desember. Husk å levere dine bilag.

facebook.com

Tirsdag 5. Desember holder vi dessverre kontoret stengt på grunn av kurs.

facebook.com

Har du ikke meldt deg på enda? Kom allikevel!

facebook.com

Årsoppgjøret for 2017 nærmer seg. For deg som næringsdrivende følger det flere plikter i forbindelse med årsskiftet – og vi som regnskapsførere skal utarbeide årsoppgjør, innlevere skattemelding og årsregnskap. For å gjøre dette på en effektiv og korrekt måte trenger vi mye informasjon fra deg. Regnskap Norge har derfor laget en sjekkliste over de mest aktuelle forholdene det må informeres om. Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål til dette!

facebook.com

Vi minner om vårt informasjonsmøte om digitale løsninger, torsdag 30. november!

facebook.com

Husk fristen for betaling av forskuddskatt for selvstendige næringsdrivende 4. termin, onsdag den 15.november.

facebook.com

Kursfie! Vi er pålagt jevnlige oppdateringer på våre fagområder. Idag er Kenneth på kurs i God Regnskapsførerskikk! Vi ønsker alle en god helg!

facebook.com

Vi holder informasjonsmøte om digitale løsninger. Se arrangement her på Facebook, eller les mer på våre hjemmesider. http://regnebua.no/nyheter/

facebook.com

facebook.com

Vi inviterer våre kunder og andre interesserte til et informasjonsmøte på møterommet på Trysil Hotell, storvegen 24 den 30.november 2017 kl 10:00. Tema for møtet vil være digitalisering og automatisering av ditt regnskap, samt bruk av MinSide i regnskapssystemet Duett. Noen fordeler med digitale løsninger og automatisk regnskap: - Du bruker mindre tid på egen administrasjon - Regnskapet er oppdatert til enhver tid - Du får tilgang til hele regnskapet ditt når som helst og hvor som helst, via smart-telefon, nettbrett eller PC/MAC Temaer som tas opp er: - Fakturering - Attestasjon - Betaling - Rapportering - Timeregistrering Informasjonsmøtet passer for: - Kunder som ikke kjenner til, men kan ha bruk for funksjonene i MinSide - Kunder som vurderer å ta i bruk MinSide - Kunder som bruker deler av funksjonene, og som ønsker bedre oversikt over mulighetene på MinSide - Andre som er interesserte i å ha smarte løsninger og et digitalt regnskap Det vil bli enkel servering. Lurer du på om dette er noe for deg, eller har du spørsmål ang. møtet, ta kontakt med Linn Rundfloen på telefon 62 44 99 03 eller post@regnebua.no. Påmelding skjer til post@regnebua.no eller kontakt din regnskapsfører hos oss på Regnebua. Påmeldingsfrist snarest, men senest 27. november Velkommen!

facebook.com

Hipp hurra!! I dag fyller Regnebua 34 år. Det har skjedd mye med selskapet siden oppstart i 1983. Akkurat nå er vi inne i en spennende tid hvor det skjer store teknologiske og lovmessige endringer i vår bransje. Vi henger med i tiden og er klare for mange flere år!

facebook.com

Quiz

NEAR Regnebua