Top Local Places

Sarpsborg menighet

Postboks 237, Sarpsborg, Norway
Church/religious organization

Description

ad

Sarpsborg menighet har to kirker. Sarpsborg kirke og Kurlandkirken. Vi har mange ulike tilbud til folk i forskjellige livsfaser.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Klubb Senkveld

Ungdomsklubben vår på Kurlandkirken var samlet i kveld. Tema var valentine. Sognepresten var gjest i sofaen og ble intervjuet av ungdommene. Det skapte god stemning og mye latter. Takknemlig for at vi har 100 ungdommer samlet slik.

Klubb Senkveld
facebook.com

Timeline Photos

XL barna hadde karneval denne uken. Stor stas og stemning!

Timeline Photos
facebook.com

15 droppa inn for å døype seg

Det var faktisk 16. En flott lørdag i Sarpsborg kirke.

facebook.com

Himmel over livet - dåp

Velkommen til drop In dåp i Sarpsborg kirke lørdag 6. februar kl. 11.00-15.00. Et tilbud til alle - uansett alder.

facebook.com

Timeline Photos

Bli med på karnevalgudstjeneste i Sarpsborg kirke, søndag 7. februar kl 11.00. Vi åpner dørene kl 10.00, og lager masker, spiser frukt og leker. På gudstjenesten treffer du Bea klovn. Etterpå spiser vi fastelavnboller og vi har fylt en pinata med masse godteri. Kle deg gjerne ut eller kom som deg selv!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Sarpsborg menighet's post

Fantastisk tårnagentlørdag i Sarpsborg kirke. Tyve barn har utforsket tårnet, kirken og løst ulike oppdrag. Opplev dem i kirken i morgen kl. 11.00 på gudstjenesten. Da vil de bidra med sang, preken og bønner.

Photos from Sarpsborg menighet's post
facebook.com

Kjenner en stor takknemlighet for den flotte ungdomsgjengen vår som trofast møter opp når vi har konfirmantsamlinger. De kommer rett fra skolen og bidrar med ulike oppgaver. Så fantastisk å ha dem med i arbeidet vårt. Frivillighet er en viktig del av vårt menighetsarbeid. Mange trofaste stiller regelmessig opp og tar del i ulike oppgaver. Det kan være å dele ut Kirkenytt, ordne til kirkekaffe, være kirkevert, delta i utvalg osv. Førstkommende søndag hyller vi alle disse på en medarbeiderfest, og staben ser frem til dette. Kunne du tenke deg å bidra med litt frivillig arbeid, så send oss en melding eller ta kontakt. Alltid bruk for flere!

facebook.com

Drop-in dåp. Vi vil legge til rette for at de som ikke er blitt døpt som små barn, å kunne bli det gjennom et spesielt tilbud i Sarpsborg kirke lørdag 6. februar. Kirken vil være åpen fra kl. 11.00 til 15.00. Da er det bare å droppe inn. Prest, organist og sekretær vil være til stede slik at alt kan ordnes på stedet. Det er ønskelig at den som vil bli døpt har med seg minst to faddere. Vi vil ha tid til en kopp kaffe og en liten samtale hvor vi går gjennom det som skal skje. Selve dåpen vil finne sted i kirkerommet uten andre enn de impliserte til stede. Dette er et lavterskeltilbud vi vil prøve ut i Sarpsborg, hvem som helst kan komme til kirken uavhengig av hvor de bor. Velkommen til drop-in dåp.

facebook.com

Photos from Sarpsborg menighet's post

Senkveld har startet opp for 2016. Idag var nesten 100 ungdommer samlet i Kurlandkirken. Tema var "Den store fortellingen". Det ble bibelen på 1,35 minutt, trosfortelling, leker, kiosk og taco. Super kveld med flotte konfirmanter og ungdomsledere som bidro til godt miljø. Vi er velsignet som har denne flotte buketten av ungdommer!

Photos from Sarpsborg menighet's post
facebook.com

Drop-in dåp i Sarpsborg kirke lørdag 6.februar

Velkommen til drop-in dåp i Sarpsborg kirke.

facebook.com

Timeline Photos

XL-klubben har hatt bakekveld i Kurlandkirken. Nesten 20 barn var ivrige i oppgaven. Ellers var det lek og moro, samling der vi begynte på Kristuskransen. "Gudsperlen" var den vi lærte om i kveld og så øvde vi på en ny sang. Flotte barn som vi er heldige å få bli kjent med.

Timeline Photos
facebook.com

Velkommen til gudstjenester søndag kl. 11.00. I Sarpsborg kirke blir det gudstjeneste med dåp og presentasjon av årets konfirmanter. Med på gudstjenesten er Ragnhild, Eileen og Berit. I Kurlandkirken blir det høymesse med nattverd. Denne er ved Trond. Håper å se deg i en av kirkene våre!

facebook.com

Quiz