Top Local Places

Gaularhallen

Sande sentrum, Sande, Norway
Outdoor, Recreation & Fitness

Description

ad

Gaularhallen er Gaulars nye storstove for idrett og kultur.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Melding frå Linda: Trening inne i kveld kl 2000

facebook.com

Melding frå Linda: I morgon (4/5) blir det trening ute.😊Oppmøte kl 2000 ved hallen

facebook.com

Hei, alle trimmarar:-) Når våren kjem er det mindre oppmøte på trening enn vanleg. Vi trapper ned på antall økter. Sølvi er ferdig med styrketrening. Anne Line har spinningtimar fram til 16.mai. Aud si trening blir flytta til onsdag no førstkommande veke. Det blir og siste time for henne. Linda si trening går fremover men den blir flytta ut når det er fint vær, Monica vil ha basisball og zumba øktene hvis det er nok påmeldte. Vi har sett et minimum at det må være 4 påmeldte innen kl 1200 samme dag for at økta vil gjennomføres. HUGS å melde dykk på via heimesida vår. Blir økta avlyst pga lite påmelding så vil påmeldte motta ein sms frå oss.

facebook.com

Linda og hennar vikarar er ute å reiser i morgon torsdag slik at treninga kl 2000 går ut. Altervnativ økt i morgon er spinning/styrke kl 1515 med Aud

facebook.com

Timeline Photos

Årsmøte for Gaularhallen onsdag 19.april kl. 19.00. Sjå invitasjon under.

Timeline Photos
facebook.com

Det blir spinning i morgon kl 19.00! Audhild Hestad køyrer ei rein spinningøkt. Hiv deg med! Gjer godt etter påskeferie😉😃

facebook.com

Hei alle sammen. Av treningar denne veka er det kun spinning tysdag som går, men berre dersom det er minimum 3 påmelde innan kl.22 i morgon kveld. Det er heller ikkje vakter denne veka. God påske! Helsing Gaularhallen.

facebook.com

Neste veke(veke 12) er Monica vekk så Zumba måndag 20/3 og Basisball 22/3 må vi dessverre avlyse. Møt gjerne opp på noen av dei andre treningene vi har løpet av veka.

facebook.com

Neste veke(veke 8) er det vinterferie og begrensa aktivitet i hallen. For styrke/spinning er det kun 2 økter denne veka. Zumba med Monica måndag kl 1845 og spinning med Anne Line tirsdag kl 1900 Vi blir veldig glade hvis de bruker påmeldingsfunksjonen på heimesida vår. Det vil IKKJE være vakt i hallen denne veka. Squash og styrkerom er åpent som vanlig. 0600-2300. Er det noen de lurer på så ta kontakt på 9969 2219

facebook.com

Treninga til Anita kl 20 er avlyst i kveld. Treng vikarar som kan steppe inn ved sjukdom o.l. på saltreningar/spinning - og faste instruktørar. Ta kontakt om du er interessert/vil vite meir på tlf 99725160.

facebook.com

Treninga til Anita kl 20.00 i kveld er avlyst på grunn av sjukdom.

facebook.com

Hei alle Squashhallen er no open for alle med nøkkelkort; uavhengig om dei har abonnement eller ikkje. Dei vil, etter å ha booka tid, få tilgang til hallen. Dei som ikkje har nøkkelkort må ta kontakt med vakta i hallen. På dagtid eller helg, kan de ta kontakt med Mjølkerampen eller driftsleiar. Betaling og bookingreglane er dei samme som før: Ein må booke time på kalendaren. http://www.gaularhallen.no/squash/ Har du problem med nøkkelkort eller booking, så ta kontakt med oss i Gaularhallen.

facebook.com

Quiz