Top Local Places

Narvik Unge Sanitet

Alleen 4, Narvik, Norway
Community organization

Description

ad

Vil du være en del av et sosialt jentenettverk i Narvik?  I Narvik Unge Sanitet bidrar vi til et trygt og inkluderende samfunn. Du vil få flere nye bekjentskaper, men kan selv bestemme hvor mye tid du vil bruke. Ta kontakt! Hvem er Narvik Unge Sanitet?
Vi er jenter/damer i alderen 20-40 år pr i dag, men har ingen aldersgrense.
Vi ønsker å bidra til at Narvik skal være en god by å bo i for alle i alle aldre.
Vi arrangerer ulike aktiviteter for å bidra til dette blant annet friluftsturer, aktiviteter for minoritetskvinner og førstehjelpskurs.
Narvik Unge Sanitet møtes første torsdag hver måned kl 20.00
på Narvik Frivilligsentral.
Her planlegger vi aktuelle aktiviteter og har det sosialt og trivelig.
Alle jenter er velkommen!
Narvik Unge Sanitet er medlemsforening i Norske Kvinners Sanitetsforening.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Har du nettopp fått medlemsbladet Fredrikke i posten? På side 42 og 43 er det en stor artikkel om Fastelavnsfeiring hvor du også finner bilde fra vår Fastelavnstur på Jaklamyra. :)

facebook.com

I morgen er det småbarnstreff på Narvik Frivilligsentral fra kl 12. Velkommen til store og små!

facebook.com

Dinutvei.no er nå lansert - Norske Kvinners Sanitetsforening

Justisminister Anders Anundsen takket Sanitetskvinnene for innsatsen i forbindelse med den nasjonale veiviseren ved vold og overgrep – dinutvei.no . I kveld får vi i Narvik Unge Sanitet mer kunnskap om vold i nære relasjoner når Krisesenteret holder miniforedrag på sanitetsmøtet.

facebook.com

Husk sanitetsmøte med miniforedrag fra Krisesenteret i morgen kl 19 på Narvik Frivilligsentral! Velkommen til sanitetsmøte!

facebook.com

Fredrikkeprisen 2016 - Norske Kvinners Sanitetsforening

På lørdag var det Fredrikkepris-utdeling og vi gratulerer Gunhild Stordalen med prisen! Prispengene på 100.000kr går blant annet til Etiopiske Sanitetskvinner, les mer her:

facebook.com

Vi nærmer oss 300 likere på Facebook-siden vår! Hvor fort klarer vi det? Skriv datoen du tror er rett i kommentarfeltet, vi trekker en drikkeflaske til de som har rett dato. Og du? Del gjerne siden vår :)

facebook.com

Tirsdag 1.mars er det sanitetsmøte igjen og denne gangen får vi besøk fra Krisesenteret som skal gi oss et miniforedrag. Velkommen til et lærerikt sanitetsmøte hvor vi får lære mer om en viktig aktør i arbeidet for å stoppe vold i nære relasjoner. Møtet er åpent også for de som ikke er medlemmer.

facebook.com

Mitt store forbilde - Norske Kvinners Sanitetsforening

Vi gratulerer Norske Kvinners Sanitetsforening med 120 årsdagen i dag! Les generalsekretærens takketale til vår grunnlegger Fredrikke Marie Qvam.

facebook.com

Småbarnstreff

Småbarnstreff
facebook.com

I går var det rekordstort oppmøte på småbarnstreffet; 20 voksne og 21 barn!! Vi håper dere trivdes og ønsker velkommen tilbake på småbarnstreff neste torsdag også!

facebook.com

Visste du at Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping? Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Narvik Unge Sanitet. Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter: • Hos kommisjonæren • Mobilspill • Norsk Tipping sine nettsider • via SMS, send Grasrotandelen 893595732 til 2020

facebook.com

Sykurs - lær å sy barneklær

Sykurs - lær å sy barneklær
facebook.com

Quiz

NEAR Narvik Unge Sanitet