Top Local Places

Protect Vakthold og Sikkerhet AS

prestegårdsaleen 71, Sande, Norway
Professional Service

Description

ad

Protect Vakthold og Sikkerhet AS er et offentlig godkjent vaktselskap som leverer ordensvakter og vektere til konkuransedyktige betingelser for alle typer vakt- og sikkerhetsoppdrag! Protect Vakthold & Sikkerhet AS er et offentlig godkjent vaktselskap med hovedkontor i Drammen og avdelingskontorer i Møre og Romsdal og Hedmark og Oppland.
Vi er godkjente for å holde vekterkurs del 1 til 3 og ordensvaktkurs noe som gjør oss i stand til å takle utfordringene i forbindelse med den nye vaktvirksomhetsloven som er på trappene.

Vi tilbyr høyt motiverte ordensvakter og vektere til konkuransedyktige betingelser for alle typer vakt- og sikkerhetsoppdrag.

Vi har spesialisert oss på større arrangementer som konsert og festival,men leverer i tillegg ledsagertjenester, vektertjenester og ordensvakthold. Vi setter sikkerheten til våre samarbeidspartnere i fokus, og ønsker alltid å tenke helhetlig. Vi har høyt motiverte medarbeidere som gjennom kontinuerlig etterutdanning setter langsiktig lønnsomhet, service og sikkerhet for deg og dine gjester i fokus.


Protect Vakthold og Sikkerhet AS gjennomfører også følgende kurs:
• Ledsagerkurs
• Førstehjelpskurs
• Kurs i konflikthåndtering og selvforsvarskurs
• Tegn og symptomer på bruk av narkotika og andre rusmidler

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på sikkerhetstjenester!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi er igang med nok ett vekterkurs i våre lokaler i Sande. Vårt neste kurs er i Fredrikstad i mars. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å delta på kurs.

facebook.com

http://m.isolor.no/default.aspx?tabid=1144&articleid=149916&adCat=1#.WogiYCSUmdO

facebook.com

Vi samarbeider med Helsering A/S

facebook.com

Vårt morselskap i Sverige leverer i disse dager sikkerheten under Rally Sweden.

facebook.com

Protect er sikkerhetsleverandør til to av festivalene som er med i finalen i kåringen av landets beste konsertarrangører. Vi ønsker Malakoff Rockfestival og Rabalderfestivalen lykke til videre i konkurransen! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1599027326803220&id=125178424188125

facebook.com

Protect ble også i 2018 valgt som sikkerhetspartner til Filmfestivalen Oslo Pix. Fjorårets festival endte med over 12 000 besøkende på 6 dager. Festivalen øker med enda en dag i år. Vi takker for tilliten og gleder oss til festivalen.

facebook.com

Protect er valgt som sikkerhetsleverandør til enda ett sted i Oppland. Vi takker for tilliten og gleder oss til oppdraget.

facebook.com

Vi har denne uken gjennomført vekterkurs trinn 3 i Hedmark. Våre neste kurs er i Sande i uke 8 og Fredrikstad i uke 12. Ta kontakt på: Post@ordensvakter.com Dersom du ønsker mere informasjon om kurs.

facebook.com

Protect gjennomfører i disse dager vekterkurs i Hedmark. Vi skal de neste ukene også gjennomføre kurs i Sande og Østfold. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å delta på ett av våre kurs. Mail: post@ordensvakter.com

facebook.com

Protect ble også i år valgt som sikkerhetsleverandør til Kongsberg jazzfestival. I år med artister som Aha og Sting på plakaten. Vi takker for tilliten og gleder oss til videre samarbeid med arrangør og Storm Sikkerhet A/S

facebook.com

Vi setter opp vekterkurs trinn 3 i våre lokaler i Sande i uke 8. Ettermiddag/kveld man-fre 19/02 til 23/02 Dagtid lør-søn 23 /02 og 25/02 Påmelding eller forespørsel om mere info til: post@ordensvakter.com

facebook.com

Protect har blitt valgt som langvarig sikkerhetsleverandør til Rabalderfestivalen i Molde. Vi takker Amber A/S og Molde Barnefestival for tilliten og gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet i årene fremover.

facebook.com

Quiz