Top Local Places

Bråset bo- og omsorgssenter

Bråsetveien 21, Røyken, Norway
Nursing Home

Description

ad

Bråset bo- og omsorgssenter er et av Norges største sykehjem og har 200 plasser. Røyken, Asker og Hurum kommuner har hhv 95, 100 og 5 plasser på senteret.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Deling av kompetanse 🤓 Vi har utrolig mange dyktige medarbeidere på Bråset. I dag har en av de, Camilla Huseby, holdt internundervisning for kollegaer på B 3/4. Dagens tema var demens og miljøarbeid. God helg til dere alle☀️❄️

facebook.com

I går hadde vi ballonglek som fellesaktivitet. Kjempeballongen gjør det ekstra morsomt og gjør det lettere for alle å delta. Deltakerne var ivrige og spurte om vi kunne gjøre det snart igjen ☺

facebook.com

Vi på lindrende avdeling er så heldig å ha mottatt gave fra Støtteforeningen for kreftrammede – SuperSelma - slik at vi i september kan sende 4 ansatte på Landskonferansen i palliasjon! Takk SuperSelma – dette bidrar til økt kompetanse og motivasjon i vårt arbeid videre! Vi oppfordrer til å støtte SuperSelma slik at de kan fortsette å glede pasienter og bidra til utvikling av fagmiljø!

facebook.com

Vi på Bråset ønsker dere alle et riktig godt nytt år 💫💫💫

facebook.com

facebook.com

Her er nissemor og hennes gode hjelpere på vei ut til avdelingene med julegodteri 🤶Nå nærmer det seg...

facebook.com

Nå er det klappet og klart for julelunsj til de ansatte på Bråset. Disse flinke damene har dekket, pyntet, brettet, kokt, dandert og kokkelert, så nå ønsker vi ansatte hjertelig velkommen til julelunsj 2017! 🎅🏻🤶🏻

facebook.com

Og vi fikk mer besøk i dag. Disse flotte elevene fra Slemmestad ungdomsskole var innom og de hadde med deilige, hjemmebakte lussekatter til beboerne 😊 Tusen takk! (Bilde gjengis med tillatelse)

facebook.com

I dag på Lucia-dagen har de lokale barnehagene lyst opp i korridorene våre. Hvitkledde barn med glitter og lys i hår gikk spente i tog og sang for oss, til stor glede for beboere og ansatte.

facebook.com

Det nærmer seg jul og disse dagene har flere avdelinger hatt grøtfest for pasienter og pårørende. Det ble god stemning med taffelmusikk av Åge på trekkspill. Mange pårørende kom og det ble reine juleselskapet. Det var hele fire generasjoner på det ene selskapet. Personale stod for gløgg- og grøtservering. Dette er en koselig førjulstradisjon som mange langtidsavdelinger har begynt med. (Alle bilder gjengis med tillatelse)

facebook.com

Influensavaksine🤧 Nå har vi på Bråset tilbudt influensavaksine til både pasienter og ansatte. Sammen med gode smittevernrutiner er vi godt rustet til årets sesong. Her ser dere en pysete enhetsleder og en dyktig sykepleier😂

facebook.com

Salg av lykter, kalendere, julegodter og bakst, dekorasjoner, håndarbeid, gaveidéer, med mer. Servering av gløgg og pepperkaker. Velkommen!

facebook.com

Quiz