Top Local Places

Røyken kommune

Katrineåsveien 20, Røyken, Norway
Township

Description

ad

Vakttelefoner finner du nederst på www.royken.kommune.no. Noe på hjertet? Bruk Chat eller Meld fra-knappen på hjemmesiden.
Røyken ligger sentralt på østlandet mellom Drammensfjorden i vest og Oslofjorden  i øst.
Nabokommuner er Hurum i syd, Asker i nord og Lier i vest. Med riksvei 23, som er bygget med utgangspunkt i tunnelen under Oslofjorden, har vi fått en unik plassering på Østlandet.
Drammen er kun 20 minutter unna og Oslo når du på en drøy halvtime. Veien til kontinentet ligger åpen. Du kjører til Svinesund (Sverige) på en drøy time.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nå kan lag melde seg på til sommerens Stafett for livet. Lagene deltar for å vise støtte med noen som er rammet av kreft.

facebook.com

Vi gratulerer elevene ved Røyken ungdomsskole som vant finalen i Innovation camp i Buskerud 🏆🎊Gratulasjonen går også til lærerne på 9.trinn som har inspirert elevene til entreprenørskap.

facebook.com

Skal du ha nytt pass? Fra uke 7 blir åpningstidene ved politiets passkontor på Røyken rådhus endret.

facebook.com

Skal du søke om barnehageplass for 2018/2019? Husk at fristen er 1. mars.

facebook.com

Pårørendeskolen starter i mars. Det er et tilbud til innbyggere i Røyken og Hurum som er pårørende til et familiemedlem eller en nær venn som har demens. Del gjerne.

facebook.com

Fredag 9. februar møtes kommunestyrene i Røyken, Hurum og Asker til felles kommunestyremøte. Her kan du se programmet: https://innsyn.royken.kommune.no/motekalender/motedag/10262592

facebook.com

Kjenner du deg nedstemt i perioder, eller har du store belastninger som går ut over livskvaliteten og funksjonsevnen?

facebook.com

På torsdagens helsekafé blir det snakk om tannhelse og mulighet for en svingom. Bli med, da vel!

facebook.com

Skøtebanen ved Midtbygda skole holdes stengt frem til klokken 17.00 mandag 5.2. grunnet vedlikehold. Skøytebanen ved Røyken videregående skole holdes stengt fra klokken 15.00 mandag 5.2. frem til klokken 08.00 tirsdag 6.2. grunnet vedlikehold.

facebook.com

Er du utdannet sykepleier, vernepleier eller helsefagarbeider? Bråset bo- og omsorgssenter har tre ledige stillinger med søknadsfrist 23.2. Mer informasjon: https://www.webcruiter.no/WcMain/AssignmentSearch.aspx?company_id=1934957353&SearchParamsMode=DEFAULT_ON&viewall=1&culture_id=NB-NO&Link_source=0

facebook.com

«Økning av bredden i det pedagogiske, det temamessige og det faglige tilbudet i barnehagene» og «Orientering om realfagsrom på Spikkestad ungdomsskole» behandles i oppvekstutvalget onsdag 7.2. Se hele sakslisten: https://innsyn.royken.kommune.no/motekalender/motedag/10263012

facebook.com

Skøytebanene på Spikkestad, Midtbygda, Åros og Røyken videregående skole åpnes igjen lørdag 3.februar :)

facebook.com

Quiz