Top Local Places

Herøya Industripark As

Hydrovegen 55, Porsgrunn, Norway
Commercial & Industrial

Description

ad

Herøya Industripark er en av landets største industriparker, og den beste på etablering. Her er det 80 spennende bedrifter med tilsammen 2.500 ansatte.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sosial entreprenør Sandrina Sandell får hjelp av industrien til å bygge ut Løvetannakademiet for barnevernsbarn

facebook.com

I dag er det 90 år siden anleggsarbeidene startet på Herøya! i løpet av 16 måneder ble den fredelige pletten på landet omgjort til et stort industriområde med sydende aktiviteter. https://www.heroya-industripark.no/aktuelt/90-aar-siden-anleggsarbeidet-startet-paa-heroeya

facebook.com

Takk til EVRY👏 som ga en grundig innføring, på frokostmøte hos HIP AS, i hvilket ansvar som påligger bedriftene i det nye EU-direktivet GDPR (på norsk Personvernforordning😛) som trer i kraft 25. mai i år. Rådet fra EVRY er: sett deg inn i GDPR. Alle bedrifter berøres. Sjekk dette med Samtykke, Dataportabilitet, Sletting, Innebygd Personvern, Informasjonssikkerhet og Varsling.🤔 På bilde: fra v. Rune M. Jonassen, EVRY, David Bråthen, Herøya Industripark AS, Linda Charlotte Nedberge og Børre Holmberg, begge EVRY.

facebook.com

De skal samarbeide om å utvikle ny teknologi for CO2-fangst

facebook.com

Yara melder om oppstart av ny salpetersyrefabrikk i helga og i begynnelsen av neste uke. Det kan forekomme litt støy og gul røyk i forbindelse med dette.

facebook.com

Bjørn Tore Orvik fra Yara Porsgrunn mottar Enovaprisen 2018 for Yara Birkeland. Det skjer på Herøya! Vi gratulerer!

facebook.com

I dag har direktør Sverre Gotaas i Herøya Industripark presentert magnesiumprosjektet på ENOVA-konferansen!

facebook.com

Han er villig til å ofre en arm for industrien på Herøya 😮😮👏👏👏😂

facebook.com

Fantastisk gave til Yara og Grenland i dag – 1,6 mrd kr i statlig garanti til utvidelser og modernisering på Herøya!

facebook.com

Hele verden etterspør sjeldne jordartsmetaller. Med 125 mill. kr i støtte fra EU går Sintef, Yara og Reetec sammen i et Herøya-basert prosjekt som skal sikre en bærekraftig, stabil og sikker europeisk produksjon av sjeldne jordartsmetaller.

facebook.com

Tre erfarne aktører, Technical Support, Bilfinger Industrial Services og Nokas Beredskap har åpnet kompetansesenter sammen. Du finner dem på Herøya!

facebook.com

Fin utstilling på Porsgrunn bibliotek, Urin og luft – klorfabrikken 1947-1987. Utstillingen er i regi av Norsk Industriarbeidermuseum og er del av prosjektet "Herøyasamlingens Skatter". Ordfører Robin Kåss åpnet utstillingen i går, og Grenland Friteater underholdt. Den står til 7. februar. (Foto: Tomasz A. Wacko, NIA) https://nia.no/event/urin-luft-klorfabrikken-1947-1987/

facebook.com

Quiz