Top Local Places

Reime & Lode

Bernervegen 30, Nærbø, Norway
Motor Vehicle Company

Description

ad

Sentralbord:51791010
Esso:51791010
Bilberging:90143777 Firmaet Reime&Lode AS ble startet av Norvald Reime og Ingolf Lode, september 1945.De fikk leid et gammelt nedlagt ysteri nord for Nærbø stasjon.Her skulle det drives med bilreperasjoner.

Tilfeldighetene rådet under døpingen av det nyoppstartede firmaet; Mynt og krone avgjorde hvilket etternavn som skulle stå først.

Verktøy var mangelvare i etterkrigstiden. Firmaet byttet til seg nødvendig utstyr ved å skaffe mat til flere stavangerfirmaer.

Det tok ikke lange tiden før de begynte å ansette. Den første ansatte het Ingolf Høyland. I dag har firmaet i overkant av 50 ansatte, fordelt på ti avdelinger.

Det drives nå bensinstasjon, bilberging, verksted (for både person/varebil, bobil, lastebil), dekkhall og salgsavdelinger. Salgsavdelingene dekker både nytt og brukt av person/varebil, bobil og tilhengere.

Reime&Lode AS er ditt komplette bilsenter på Jæren.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Glede oss te me he denne i butikken 😜👍🚗

facebook.com

JIPPI! 🎈Har du fått med deg hvem som har begynt å jobbe hos oss? Sveinung Paulsen👍! Han har jobbet med bil i hele sitt voksne liv og har en unik evne til å forstå kundens behov. Vi ønsker han velkommen på vinnerlaget!🤗

facebook.com

Den nye Peugeot 5008 høster lovord i mange tester. Sjekk her hva motor.no sier om bilen:

facebook.com

Gunstein Andersen har jobbet hos oss i 25 ÅR! 🎊💫🎉 Det fortjener en aldri så liten gratulasjon tenker vi! 👍 Vi er utrolig glade for å ha med oss Gunstein, han ivrer etter å finne de beste løsningene og er alltid smilende og klar når kundene kommer inn.🤗 Gunnstein var først 4 år i servicehallen og har i de siste 21 årene jobbet som kundemottaker på personbilverkstedet.

facebook.com

Takk for det gamle og godt nytt år! 💫

facebook.com

God jul alle sammen! Håper nissen finner fram til deg og dine og at dere får en fin juletid sammen. 🎄

facebook.com

Takk til alle som deltok i konkurransen vår. Og takk for alle gode svar om hva som er viktigst for DEG når du skal kjøpe bil. Vi har trukket en vinner og den heldige vinneren, som får en PEUGEOT SUV 5008 til sin disposisjon en helg, er Venke Tjensvoll! Gratulerer så mye! 🎉🎊🎉

facebook.com

facebook.com

Her er vår gode mann Frode Aase! Han har jobbet med bilsalg hele sitt voksne liv. I løpet av de 29 årene han har vært hos oss har han opparbeidet en enorm kunnskap om bilene vi selger. Han er smilende, serviceinnstilt og rask til å finne kaffe til de som har lyst på det. ☕️😊 Gi han en tommel opp - da blir han glad! 😊

facebook.com

⭐️ KONKURRANSE ⭐️ Lik denne posten og bli med i trekningen om en PEUGEOT SUV 5008 til din disposisjon en helg! 🚘☀️ Fortell oss også gjerne hva som er viktigst for DEG når du skal kjøpe ny bil. Vi trekker en vinner 22.desember.

facebook.com

✨✨KAMPANJE✨✨ Har du tenkt å kjøpe bruktbil? Da er det nå du bør slå til! Alle som kjøper bruktbil hos Reime & Lode i desember får med: ✔️20 gullvask verdi kr 4980,- ✔️DAB radio verdi 3500,-. DAB type Highway 600P

facebook.com

Har du skiftet dekk? Vi har åpent i morgen, lørdag, fra klokken 09 -14. Velkommen innom for dekkskift 😊

facebook.com

Quiz

NEAR Reime & Lode