Top Local Places

Trysil Montessoriskole SA

Elvdalsvegen 1786, Plassen, Norway
School

Description

ad

Trysil Montessoriskole er en privat grunnskole eid og styrt av grendesamfunnet og foreldrene. Dette er Trysil Montessoriskoles offisielle facebookside. Her vil dere fortløpende bli oppdatert om aktiviteter og nyheter.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I morgen, Fredag 19.02.16 skal elevene hos oss selge egne produkter samt kakebokser og karameller til inntekt for skoletur. Vi skal stå på kiwi vest fra klokken 09.00-13.00.

facebook.com

Photos from Trysil Montessoriskole SA's post

I dag hadde elevene fra gruppe 1 langrenn i kroppsøving. Noen gikk 21 ganger rundt samfunnshuset! Også stor runde på jordet.

Photos from Trysil Montessoriskole SA's post
facebook.com

Timeline Photos

Gruppe 1 storkoser seg på aktivitetsdag med ski, aking, kakao og grilling:)

Timeline Photos
facebook.com

Forestillingen vi skulle hatt Fredag 12.02.16 er utsatt til etter vinterferien. Det vil komme ny informasjon når denne blir etterhvert.

facebook.com

Vi har fortsatt ledige plasser på vår fantastiske skole til høsten. Søknadskjema ligger på vår hjemmeside www.trysilmontessoriskole.no. Søknadsfrist er 15 Februar.

facebook.com

facebook.com

Trysil Montessoriskole SA har i morgen ( 28.01.16) åpen dag fra klokken 08.30-11.00 og fra klokken 12.30-14.00. Alle er velkommen!

facebook.com

Vi ønsker alle som vil vite mer om vår fantastiske skole til informasjonsmøte i dag klokken 17.00 på Åsvang i Landsjøåsen. Alle er velkommen!

facebook.com

Trysil Montessoriskole SA har informasjonsmøte om vår skole tirsdag 19.01.16 på Åsvang i Landsjøåsen. Det begynner kl.17.00. Her vil det bli en presentasjon av oss som jobber her, hvordan vi jobber mm. i tillegg vil to foreldre fortelle litt om hvordan det er å ha elever hos oss. Styreleder vil også informere litt om styrets rolle og hva de gjør. Åpent for alle. Velkommen

facebook.com

Quiz