Top Local Places

Foreningen for omplassering av dyr (FOD OSLO)

Enebakkveien 866, Oslo, Norway
Community Organization

Description

ad

Foreningen for omplassering av dyr ble stiftet i 1980, og har siden den gang hjulpet et stort antall hjemløse hunder og katter. FOD er en uavhengig og frittstående forening som bygger sin virksomhet på frivillig og idealistisk basis.
FOD har som mål å finne best mulig egnede overtakere av det enkelte dyr, samt bidra med råd og veiledning.
FOD er motstander av den pengestyrte og ansvarsløse masseproduksjonen av kjæledyr.
FOD verner dyr uansett rase og alder, da det er dyret i seg selv som har verdi.
FOD finnes kun i Oslo.
FOD mottar ingen statlig eller kommunal støtte.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tigris er en forsiktig, snill og yndig pusejente født 08.05.18. Hun er ganske engstelig overfor mennesker hun ikke kjenner, men når hun blir trygg på deg er hun verdens mest kjælne katt. Hun liker å leke, både med sin kompis Catman og særlig med laserpenn. Hun har jaktinnstinkt og lengter nok etter å komme ut slik at hun kan jakte på ordentlig. Aller mest liker hun å slappe av og være sammen med rolige mennesker. Hun kan godt bo med andre katter, men er litt engstelig rundt små barn og liker ikke høye lyder. Hun har ikke møtt hund før. Tigris er kastrert, vaksinert og har chippet. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på henne. Puseklem fra Tigris❤️

Tigris er en forsiktig, snill og yndig pusejente født 08.05.18.

Hun er ganske engstelig overfor mennesker hun ikke kjenner, men når hun blir trygg på deg er hun verdens mest kjælne katt. Hun liker å leke, både
med sin kompis Catman og særlig med laserpenn. Hun har jaktinnstinkt
og lengter nok etter å komme ut slik at hun kan jakte på ordentlig.

Aller mest liker hun å slappe av og være sammen med rolige mennesker.
Hun kan godt bo med andre katter, men er litt engstelig rundt små barn
og liker ikke høye lyder. Hun har ikke møtt hund før. Tigris er kastrert, vaksinert og har chippet. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på henne.

Puseklem fra Tigris❤️
facebook.com

Heisann! Naomi heter jeg, og jeg savner å være ute. Jeg har blitt vant til å være inne i fosterhjem, men nå er det lenge siden jeg har kjent gress under potene. Jeg er en rolig damekatt på litt over 3 år, som er selvstendig, men ikke sier nei til kos og klem. Bære meg må du også gjerne gjøre, det er koselig. Der jeg bodde før var jeg venner med hunder og andre katter, men det er en liten stund siden nå så jeg er ikke sikker på om jeg husker hvordan det var. Barn er jeg godt vant med, og de gjør meg ingen ting. Når du kommer hjem fra jobb så venter jeg på deg i gangen hvis jeg er inne, for det synes jeg er hyggelig. Jeg kan også komme opp i sengen om morgenen hvis jeg synes du har sovet litt lenge. De som eide meg før forlot meg ute mens jeg var gravid. Når barna mine er store nok og flytter til sine nye hjem skal jeg bli kastrert og da lengter jeg etter mitt foreverhjem. Jeg håper det kan bli deg! Jeg er vaksinert og chippet. Send mail til kattehuset@fod.no hvis du har lyst til å hilse på meg. Puseklem fra Naomi❤️

Heisann!

Naomi heter jeg, og jeg savner å være ute. Jeg har blitt vant til å være inne i fosterhjem, men nå er det lenge siden jeg har kjent gress under potene. 

Jeg er en rolig damekatt på litt over 3 år, som er selvstendig, men ikke sier nei til kos og klem. Bære meg må du også gjerne gjøre, det er koselig. Der jeg bodde før var jeg venner med hunder og andre katter, men det er en liten stund siden nå så jeg er ikke sikker på om jeg husker hvordan det var. Barn er jeg godt vant med, og de gjør meg ingen ting.

Når du kommer hjem fra jobb så venter jeg på deg i gangen hvis jeg er inne, for det synes jeg er hyggelig. Jeg kan også komme opp i sengen om morgenen hvis jeg synes du har sovet litt lenge.
De som eide meg før forlot meg ute mens jeg var gravid. Når barna mine er store nok og flytter til sine nye hjem skal jeg bli kastrert og da lengter jeg etter mitt foreverhjem. Jeg håper det kan bli deg! Jeg er vaksinert og chippet. Send mail til kattehuset@fod.no hvis du har lyst til å hilse på meg.

Puseklem fra Naomi❤️
facebook.com

RESERVERT! 😻 Mitt navn er Blekk-blekk, og jeg er en utrolig sjarmerende ung gutt født 01.01.14. Orginalt ble jeg funnet på Enebakk og det var spekulert at jeg var en familiekatt som hadde rømt eller blitt kastet ut, for jeg er så tillitsfull og elsker oppmerksomhet. Jeg ble nylig en del av en ny fosterfamilie i Oslo og det tok meg mindre enn en dag for å begynne min på gående utforskning! Jeg liker barn veldig godt, er tålmodig og elsker å holde fosterfamilien min våken på natten med min fantastiske stemme! Jeg elsker å legge meg ned hvor enn det må være og bli klappet, særlig på magen! Jo mer kos jo bedre! Jeg er ikke noe særlig komfortable med bli bært over lang tid, men jeg hører på når eieren min ber meg om å komme! Så tillitsfull er jeg! Og om jeg ikke kommer, så bare rist pakken på min favoritt snacks og jeg kommer så fort jeg bare kan! Om natta er jeg mest aktiv og elsker å se ut vinduet. Noen ganger kan jeg da bli litt for ivrig og ønsker da å bli sluppet ut. Jeg håper derfor jeg kan få flytte til et hjem hvor jeg kan ha muligheten til å utforske områder utenfor hjemmet! Jeg har vært på besøk hos en hunnkatt i påsken og det gikk bra, men jeg vil helst ikke bo sammen med andre pusegutter, for da kan jeg bli litt hissig. Hund har jeg ikke hilst på. Jeg tror en familie med barn vil passe meg best. Jeg har blitt kastrert og vaksinert, i tillegg har jeg blitt chippet! Så jeg er så klar som jeg noensinne kan bli på å møte min nye familie! Send mail til kattehuset@fod.no om det er deg! Puseklem fra Blekk-Blekk❤️

RESERVERT! 😻

Mitt navn er Blekk-blekk, og jeg er en utrolig sjarmerende ung gutt født 01.01.14. Orginalt ble jeg funnet på Enebakk og det var spekulert at jeg var en familiekatt som hadde rømt eller blitt kastet ut, for jeg er så tillitsfull og elsker oppmerksomhet. Jeg ble nylig en del av en ny fosterfamilie i Oslo og det tok meg mindre enn en dag for å begynne min på gående utforskning!
 
Jeg liker barn veldig godt, er tålmodig og elsker å holde fosterfamilien min våken på natten med min fantastiske stemme! Jeg elsker å legge meg ned hvor enn det må være og bli klappet, særlig på magen! Jo mer kos jo bedre! Jeg er ikke noe særlig komfortable med bli bært over lang tid, men jeg hører på når eieren min ber meg om å komme! Så tillitsfull er jeg! Og om jeg ikke kommer, så bare rist pakken på min favoritt snacks og jeg kommer så fort jeg bare kan!
 
Om natta er jeg mest aktiv og elsker å se ut vinduet. Noen ganger kan jeg da bli litt for ivrig og ønsker da å bli sluppet ut. Jeg håper derfor jeg kan få flytte til et hjem hvor jeg kan ha muligheten til å utforske områder utenfor hjemmet! 
 
Jeg har vært på besøk hos en hunnkatt i påsken og det gikk bra, men jeg vil helst ikke bo sammen med andre pusegutter, for da kan jeg bli litt hissig. Hund har jeg ikke hilst på. Jeg tror en familie med barn vil passe meg best. 
 
Jeg har blitt kastrert og vaksinert, i tillegg har jeg blitt chippet! Så jeg er så klar som jeg noensinne kan bli på å møte min nye familie! Send mail til kattehuset@fod.no om det er deg!

Puseklem fra Blekk-Blekk❤️
facebook.com

Heeeeeei!😻 Jeg heter Izzy, født 01.01.13 og er katten for deg som ønsker en katt med mye selskap! Fostermor sier jeg er en drøm å ha i hus helt siden jeg kom. Jeg er veldig sosial, og finner meg til rette i leiligheten med én gang. Jeg mjauer ikke, er flink til å bruke klorebrett og toalett. Ingen uhell i hjemmet fra meg 🙂 Jeg er helt svart, med et "smykke" på brystet (en hvit flekk) og smaragdgrønne øyne. Jeg er ganske liten av vekst. Kombinert med min sosiale gemytt er jeg svært så sjarmerende. Jeg er oppmerksomhetssøkende, og kommer og "stanger" til meg kos og vil bli klødd på rumpa. Noen ganger tar jeg på deg med poten også for å si ifra ^^, Jeg er ikke redd for gjester, er absolutt ikke sjy. Når du kommer hjem, kommer jeg løpende til døren for å si hei. Jeg er også ganske leken for alderen. Det hender jeg noen ganger kommer på fanget. Spesielt om morgenen og på kvelden er jeg veldig glad i kosestunder. Fostermor liker å ha meg i armkroken eller på magen for å kose. Dette elsker jeg. Jeg er dog ikke så glad i å bli bært, kan mjaue litt da. Jeg har ikke hilst på andre katter, hunder eller barn, så jeg vet ikke helt hvordan jeg går med dem. Jeg kan være ganske leken og savner utelivet med jakt og morro. Jeg håper derfor du har lyst til å gi meg et hjem med mye kjærlighet og kos, samt mulighet til å være ute og leke. Hvis du har lyst til å hilse på meg kan du sende mail til kattehuset@fod.no 🙂 Jeg er chippet, vaksinert og sterilisert, så alt er klart når dere henter meg 🙂 Puseklem fra Izzy❤️

Heeeeeei!😻

Jeg heter Izzy, født 01.01.13 og er katten for deg som ønsker en katt med mye selskap! 

Fostermor sier jeg er en drøm å ha i hus helt siden jeg kom. Jeg er veldig sosial, og finner meg til rette i leiligheten med én gang. Jeg mjauer ikke, er flink til å bruke klorebrett og toalett. Ingen uhell i hjemmet fra meg 🙂 Jeg er helt svart, med et "smykke" på brystet (en hvit flekk) og smaragdgrønne øyne. Jeg er ganske liten av vekst. Kombinert med min sosiale gemytt er jeg svært så sjarmerende. 

Jeg er oppmerksomhetssøkende, og kommer og "stanger" til meg kos og vil bli klødd på rumpa. Noen ganger tar jeg på deg med poten også for å si ifra ^^, Jeg er ikke redd for gjester, er absolutt ikke sjy. Når du kommer hjem, kommer jeg løpende til døren for å si hei. Jeg er også ganske leken for alderen. Det hender jeg noen ganger kommer på fanget. Spesielt om morgenen og på kvelden er jeg veldig glad i kosestunder. Fostermor liker å ha meg i armkroken eller på magen for å kose. Dette elsker jeg. Jeg er dog ikke så glad i å bli bært, kan mjaue litt da. 

Jeg har ikke hilst på andre katter, hunder eller barn, så jeg vet ikke helt hvordan jeg går med dem. Jeg kan være ganske leken og savner utelivet med jakt og morro. Jeg håper derfor du har lyst til å gi meg et hjem med mye kjærlighet og kos, samt mulighet til å være ute og leke. 

Hvis du har lyst til å hilse på meg kan du sende mail til kattehuset@fod.no 🙂 Jeg er chippet, vaksinert og sterilisert, så alt er klart når dere henter meg 🙂

Puseklem fra Izzy❤️
facebook.com

Hei, jeg heter Evine og ble født 06.06.18. Før jeg kom til FOD hadde jeg bodd ute en stund - i en låve og under en veranda før jeg en dag ble funnet sammen med mine to barn Andrea og Nova. Vi ble sendt hjem til fosterfamilien min og der ble jeg veldig fort varm i trøya. Jeg er veldig glad i mat, spesielt kylling, stekte koteletter og fisk, spiser også tørrfor, spiser egentlig alt, men fostermor vil ikke at jeg skal spise «hele» tiden, så vi har blitt enige om mat morgen og kveld, i tillegg til at det står tørrfor fremme hele døgnet. Jeg passer godt på mine barn. Liker å slappe av og se i vinduet på verden utenfor, men vil også en tur ut hvis mulig. Jeg liker også å leke og har noen favorittleker som jeg tygger på og leker med. Jeg prater mye og liker å få oppmerksomhet og kos av fosterforeldrene mine og andre som har kommet på besøk. Jeg kan være litt skeptisk til å begynne med, men blir fort varm i trøya. Jeg er på utkikk etter et foreverhjem med gode utemuligheter og snille mennesker. Jeg er renslig, går på dokassen selvfølgelig. Jeg er chippet, vaksinert og sterilisert. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på meg. Klem fra Evine❤️

Hei, jeg heter Evine og ble født 06.06.18. 

Før jeg kom til FOD hadde jeg bodd ute en stund - i en låve og under en veranda før jeg en dag ble funnet sammen med mine to barn Andrea og Nova. 

Vi ble sendt hjem til fosterfamilien min og der ble jeg veldig fort varm i trøya. Jeg er veldig glad i mat, spesielt kylling, stekte koteletter og fisk, spiser også tørrfor, spiser egentlig alt, men fostermor vil ikke at jeg skal spise «hele» tiden, så vi har blitt enige om mat morgen og kveld, i tillegg til at det står tørrfor fremme hele døgnet. 

Jeg passer godt på mine barn. Liker å slappe av og se i vinduet på verden utenfor, men vil også en tur ut hvis mulig. Jeg liker også å leke og har noen favorittleker som jeg tygger på og leker med. Jeg prater mye og liker å få oppmerksomhet og kos av fosterforeldrene mine og andre som har kommet på besøk. Jeg kan være litt skeptisk til å begynne med, men blir fort varm i trøya. 

Jeg er på utkikk etter et foreverhjem med gode utemuligheter og snille mennesker. Jeg er renslig, går på dokassen selvfølgelig. Jeg er chippet, vaksinert og sterilisert. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på meg.

Klem fra Evine❤️
facebook.com

!!! KATTER FORSVINNER PÅ SKJETTEN OG I FJERDINGBY!!! 10 katter har den siste tiden blitt borte, 5 på Skjetten og 5 i Fjerdingbyområdet. Det er mye som peker i retning av at kattene ikke har forsvunnet på "katters vis". Trixie ble funnet i nærheten av hjemmet med hodet skilt fra kroppen. Veterinærer som har undersøkt kroppen sier at det ikke er et rovdyr på fire ben som har gjort dette mot Trixie. Katter i Nød utlover en dusør på kr. 35.000.- til de som kan komme med info som fører til oppklaring av denne makabre og grusomme handlingen utført mot en liten katt! Dersom du har tips ring Romerike Politi på telefon 02800 eller Katter i Nød på mobil 970 92810 PASS PÅ KATTEN DIN! Ring politiet hvis du har info om noen av kattene. Vi håper at de skal få komme hjem til eierne sine! Tre av kattene som er borte fra Fjerdingby - har du sett de? 14.08 Batman - https://dyrebar.no/86662/ 18.08 Ellie – https://dyrebar.no/86783/ 25.08 Tequilla – https://dyrebar.no/86837/

!!! KATTER FORSVINNER PÅ SKJETTEN OG I FJERDINGBY!!!

10 katter har den siste tiden blitt borte, 5 på Skjetten og 5 i Fjerdingbyområdet. Det er mye som peker i retning av at kattene ikke har forsvunnet på "katters vis". 
Trixie ble funnet i nærheten av hjemmet med hodet skilt fra kroppen. Veterinærer som har undersøkt kroppen sier at det ikke er et rovdyr på fire ben som har gjort dette mot Trixie. Katter i Nød utlover en dusør på kr. 35.000.- til de som kan komme med info som fører til oppklaring av denne makabre og grusomme handlingen utført mot en liten katt! 

Dersom du har tips ring Romerike Politi på telefon 02800 eller Katter i Nød på mobil 970 92810

PASS PÅ KATTEN DIN! Ring politiet hvis du har info om noen av kattene. Vi håper at de skal få komme hjem til eierne sine! 

Tre av kattene som er borte fra Fjerdingby - har du sett de?

14.08 Batman - https://dyrebar.no/86662/  
18.08 Ellie – https://dyrebar.no/86783/ 
25.08 Tequilla – https://dyrebar.no/86837/
facebook.com

Photos from Foreningen for omplassering av dyr (FOD OSLO)'s post

En hyggelig pusehilsen fra en adoptert pus Mila - nå 💕Lilli💕 Mjau! Jeg heter Lilli (tidligere Mila) og er født i juli 2018. Jeg ble funnet i Østfold under et hus som skulle rives. Jeg ble funnet sammen med mamma`n og søsteren min. Vi var forlatt og hadde hatt lite kontakt med mennesker. Vi kom i fosterhjem, og var der i 2 uker før jeg ble adoptert til mitt forever hjem. På denne tiden var jeg veldig redd. Jeg gjemte meg, og freste bare noen så på meg. Jeg ville ikke spise, og snek meg på do når ingen så på. Ingen fikk nærme seg meg. Etter mye tålmodighet fra eierne mine med mye lek, godbiter, godmat og forsiktig tilnærming, er jeg i dag en «liten, stor» kosepus med MASSE personlighet (jeg maler HØYT altså!). Jeg ELSKER mat, og skulle gjerne spist hvertfall det dobbelte av det jeg får (godbiter og våtmat er desidert best, men mamma sier at jeg begynner å bli litt lubben, hihi). Jeg følger etter menneskene mine over ALT! Og jeg er heller ikke forsiktig med stemmebruken, for jeg ELSKER å prate, jeg har nemlig masse å fortelle. Da jeg ble omtrent 10 måneder fikk jeg til og med begynne å gå ut. Det var litt skummelt, men så lenge menneskene mine var ute sammen med meg var det veldig gøy! Og nå KOSER jeg meg. Fuglene er dessverre litt for raske for meg (og mamma sier at jeg ikke får jakte på dem), men bier, fluer og gresshopper er veldig morsomme. Menneskene mine trodde jeg ville forbli en sjenert pusejente som holdt seg for meg selv, men jeg viste dem at jeg bare elsker lek, kos og å prate. Dette er vår solskinnshistorie med lille Lilli – jenta vår. Hun gjør hverdagen komplett. Hun har vist oss at det vi trodde var umulig, var mulig. Vi håper med dette at vi kan motivere fremtidige eiere til å være tålmodige med pusekattene og skape en fantastisk fremtid for seg selv og dyrene. Mange puseklemmer fra Lilli ❤️

Photos from Foreningen for omplassering av dyr (FOD OSLO)'s post
facebook.com

Rød, hvit hannkatt savnet i Asker | Dyrebar.no

DEL! Savnet fra Asker! DEL!

facebook.com

På FOD er vi opptatt av å bruke belønningsbaserte metoder når vi trener med hundene. Det gjør bare vondt verre å bruke makt.

På FOD er vi opptatt av å bruke belønningsbaserte metoder når vi trener med hundene. Det gjør bare vondt verre å bruke makt.
facebook.com

Hei! Jeg heter Sinus og ble født 20.05.19 på Kløfta. Jeg ble funnet ute sammen med min mor, Emilia, og mine to brødre Optimus Prime og Tinnitus da vi var rundt 8-9 uker. Jeg er en nysgjerrig, men litt engstelig gutt, og jeg syntes mennesker var veldig skumle i begynnelsen siden jeg ikke hadde sett noen før de plukket oss opp. Mamma viste meg raskt at de er kule og snille som gir oss mat og som leker med oss. Jeg er fremdeles litt redd, og løper og gjemmer meg når det er høye lyder eller brå bevegelser, men jeg elsker når vi får komme ut av ”katterommet” og leke. Du kan også få klappe meg når jeg spiser, og jeg er som regel rolig når du løfter meg for litt kos. Det bor to små menneskebarn der jeg bor nå, de syns jeg er veldig skumle. Når de er våkne gjemmer jeg meg stort sett, og tør ikke komme ut av rommet. Så jeg ønsker meg helst et hjem med større barn eller uten barn. Mine brødre har allerede blitt hentet av sine foreverfamilier, så jeg håper noen også vil hente meg da det kan bli litt kjedelig uten de. Jeg er chippet og vaksinert, så hvis du vil komme og hilse på meg i mitt midlertidige hjem på Tveita så send en mail til kattehuset@fod.no. Gleder meg til å høre fra deg! Puseklem fra Sinus❤️

Hei!

Jeg heter Sinus og ble født 20.05.19 på Kløfta. Jeg ble funnet ute sammen med min mor, Emilia, og mine to brødre Optimus Prime og Tinnitus da vi var rundt 8-9 uker. 

Jeg er en nysgjerrig, men litt engstelig gutt, og jeg syntes mennesker var veldig skumle i begynnelsen siden jeg ikke hadde sett noen før de plukket oss opp. Mamma viste meg raskt at de er kule og snille som gir oss mat og som leker med oss. Jeg er fremdeles litt redd, og løper og gjemmer meg når det er høye lyder eller brå bevegelser, men jeg elsker når vi får komme ut av ”katterommet” og leke. Du kan også få klappe meg når jeg spiser, og jeg er som regel rolig når du løfter meg for litt kos.

Det bor to små menneskebarn der jeg bor nå, de syns jeg er veldig skumle. Når de er våkne gjemmer jeg meg stort sett, og tør ikke komme ut av rommet. Så jeg ønsker meg helst et hjem med større barn eller uten barn.

Mine brødre har allerede blitt hentet av sine foreverfamilier, så jeg håper noen også vil hente meg da det kan bli litt kjedelig uten de. Jeg er chippet og vaksinert, så hvis du vil komme og hilse på meg i mitt midlertidige hjem på Tveita så send en mail til kattehuset@fod.no.

Gleder meg til å høre fra deg!
Puseklem fra Sinus❤️
facebook.com

Hej! Vi är ett fartfyllt gäng på fem syskon som blev fött 10/6-2019. Mamma Molly födde oss hemma hos våra fosterföräldrar och vi har haft en uppväxt med mycket kos och lek. Mamma har visat oss allt från att gå på lådan och äta torrfoder till att klättra på stolar och putta ner böcker från bokhyllan. Pälsen vi har är lång och fluffig så vi är extra mjuka att gosa med. Men det betyder också att vi behöver borstas lite då och då. Nya människor kan vara lite otäcka i början, men så fort vi har fått undersöka lite grann så är det full fart med lek igen. Vi är nu 11 veckor gamla och har fått chip och första vaccin. Det var lite obehagligt men både veterinären och våra fosterföräldrar tyckte vi var kjempeflinke! Nu har vi bara en vaccination kvar och sen gleder vi oss till att flytta till ett nytt kärleksfullt hem. Send mail til kattehuset@fod.no hvis du har lyst til å hilse på oss.

Hej!

Vi är ett fartfyllt gäng på fem syskon som blev fött 10/6-2019. Mamma Molly födde oss hemma hos våra fosterföräldrar och vi har haft en uppväxt med mycket kos och lek.

Mamma har visat oss allt från att gå på lådan och äta torrfoder till att klättra på stolar och putta ner böcker från bokhyllan.

Pälsen vi har är lång och fluffig så vi är extra mjuka att gosa med. Men det betyder också att vi behöver borstas lite då och då. Nya människor kan vara lite otäcka i början, men så fort vi har fått undersöka lite grann så är det full fart med lek igen.

Vi är nu 11 veckor gamla och har fått chip och första vaccin. Det var lite obehagligt men både veterinären och våra fosterföräldrar tyckte vi var kjempeflinke! Nu har vi bara en vaccination kvar och sen gleder vi oss till att flytta till ett nytt kärleksfullt hem.

Send mail til kattehuset@fod.no hvis du har lyst til å hilse på oss.
facebook.com

<3 RESERVERT <3 INNEKATT Hei jeg heter Lillemann og ble født 01.01.11. Jeg er en stor hannkatt og fostermamma lurer på om jeg kanskje kan være en norsk skogkatt, kanskje blandet med noe annet! Jeg er innekatt og trives godt med det! Jeg er en ordentlig snill fyr og elsker masse oppmerksomhet. Hvis du har gått til et annet rom og jeg syntes du har vært borte for lenge, ville jeg komme og finne deg. Og du kan vente deg litt mjauing og kos hver gang du kommer hjem fra jobb eller skole! Jeg venter i døra! Jeg er ikke så veldig glad i å sitte på fanget eller å bli båret, men du kan godt gjøre begge deler. Jeg sier fra når jeg har fått nok! Jeg liker meg aller best når jeg får ligge ved siden av deg på sofaen eller i senga og bli klødd under haka, du kan tro at jeg maler! Jeg kan også finne på å vekke deg om morgenen med å vaske håret ditt med tunga mi. Særlig hvis jeg får frokost etterpå! Jeg er også veldig glad i å leke, men bare når jeg er i humør til det. Spesielt når leken lager litt lyd. Favoritten min er en fjær og bjelle på snor som fostermamma sier jeg kan få ta med meg! Jeg har hatt litt problemer med tennene mine, og har trukket de aller fleste. Dyrlegen har sagt at de få jeg har igjen ser fine ut for nå, men det kan hend jeg må ha litt hjelp til å ta vare på de. Dessuten har jeg veldig lang pels og syntes til tider det er vanskelig å stelle den helt på egenhånd. Fosterfamilien min og jeg leker derfor frisør en gang i blant. Jeg trenger hjelp å børste ut floker der jeg ikke helt når og klippe bort hvis jeg får store floker eller skitt i pelsen min. Jeg er ikke spesielt glad i å leke frisør, men finner meg i det. Jeg er vaksinert, kastrert og chippet. Jeg håper veldig på å få være i et hjem der jeg kan ha noen å være sammen med så mye som mulig fordi jeg elsker snille mennesker! Send mail til kattehuset@fod.no om jeg er katten for deg. Gi meg mat og kjærlighet og jeg vil virkelig elske deg forever and ever. Purrr purr fra Lillemann❤️

<3 RESERVERT <3

INNEKATT

Hei jeg heter Lillemann og ble født 01.01.11. Jeg er en stor hannkatt og fostermamma lurer på om jeg kanskje kan være en norsk skogkatt, kanskje blandet med noe annet! Jeg er innekatt og trives godt med det!

Jeg er en ordentlig snill fyr og elsker masse oppmerksomhet. Hvis du har gått til et annet rom og jeg syntes du har vært borte for lenge, ville jeg komme og finne deg. Og du kan vente deg litt mjauing og kos hver gang du kommer hjem fra jobb eller skole! Jeg venter i døra!

Jeg er ikke så veldig glad i å sitte på fanget eller å bli båret, men du kan godt gjøre begge deler. Jeg sier fra når jeg har fått nok! Jeg liker meg aller best når jeg får ligge ved siden av deg på sofaen eller i senga og bli klødd under haka, du kan tro at jeg maler! Jeg kan også finne på å vekke deg om morgenen med å vaske håret ditt med tunga mi. Særlig hvis jeg får frokost etterpå!

Jeg er også veldig glad i å leke, men bare når jeg er i humør til det. Spesielt når leken lager litt lyd. Favoritten min er en fjær og bjelle på snor som fostermamma sier jeg kan få ta med meg!

Jeg har hatt litt problemer med tennene mine, og har trukket de aller fleste. Dyrlegen har sagt at de få jeg har igjen ser fine ut for nå, men det kan hend jeg må ha litt hjelp til å ta vare på de.

Dessuten har jeg veldig lang pels og syntes til tider det er vanskelig å stelle den helt på egenhånd. Fosterfamilien min og jeg leker derfor frisør en gang i blant. Jeg trenger hjelp å børste ut floker der jeg ikke helt når og klippe bort hvis jeg får store floker eller skitt i pelsen min. Jeg er ikke spesielt glad i å leke frisør, men finner meg i det.

Jeg er vaksinert, kastrert og chippet. Jeg håper veldig på å få være i et hjem der jeg kan ha noen å være sammen med så mye som mulig fordi jeg elsker snille mennesker! Send mail til kattehuset@fod.no om jeg er katten for deg. 

Gi meg mat og kjærlighet og jeg vil virkelig elske deg forever and ever.

Purrr purr fra Lillemann❤️
facebook.com

Quiz

NEAR Foreningen for omplassering av dyr (FOD OSLO)

Egon

Oslo, Norway
Restaurant