Top Local Places

Xin Xing Restaurant - Nittedal

Kvernstuveien 2, Oslo, Norway
Cantonese Restaurant

Description

ad

Velkommen til den offesielle facebook siden til Xin Xing Restaurant i Nittedal

Vi er Nittedals beste restaurant, og hos oss finner du de deiligste retter du kan tenke deg. Vårt kjøkken er i hovedsak både norske og kinesiske retter. Vi har alltid de beste og ferskeste råvarene tilgjengelig, og det er grunnen til at vi alltid kan lage de deiligste rettene med den friskeste smaken.
Har du noen spørsmål eller interessert i å spise hos oss? Ta gjerne turen innom våre lokaler som du finner i Kveinstuveien 2, sentralt plassert i Nittedal. Du kan også ta kontakt på telefon eller e-post

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Hei sann! Vi holder åpent hele påske fra kl 13.00 til 22.00 hele påsken, så det er bare å ta turen innom. Hilsen Xin Xing :)

facebook.com

facebook.com

Godt nyttår alle samme! Håper alle hadde en fantastisk nyttårsfeiring med venner og familie. For alle som trenger en liten pause fra tradisjonell julemat, kan dere ta en tur innom oss. Vår takeaway holder åpent helt frem til 22.00🙂

facebook.com

Ønsker alle sammen en riktig god jul og godt nyttår! :D

facebook.com

SULTEN ELLER TØRST? Stikk innom kinarestauranten nå, og bestill en takeaway! Ta en tur ut i det fine sommerværet og spander kinamat på deg selv eller til hele familien! ;) Husk at vi har 10% rabatt på all takeaway (utenom 3Pack, 4Pack og Hotpack)

facebook.com

Quiz

NEAR Xin Xing Restaurant - Nittedal

Hull Ice Arena

Oslo, Norway
Local Business