Top Local Places

ASAK

Dronningens gate, Narvik, Norway
Health/medical/pharmacy

Description

ad

Velkommen til ASAK
Autorisert Soneterapeut Andersen's Klinikk

Prinsippene vi står for er enkle: faglig utvikling og kvalitet innen utførelse Velkommen til ASAK
Autorisert Soneterapeut Andersen's Klinikk

Vi mener at alle kroppens organer er forbundet med soner på kroppen. Ved å la pungen skli over bestemte soner på pasienten mener vi å kunne stille diagnoser og behandle helseproblemer og fjerne mentale ubalanser. I dag arbeider forskere innen praktisk talt alle grener for å finne ut hvordan dette faktisk er mulig, kan vi virkelig være så gode? Vi spør heller, kan du virkelig måle livskvalitet?

Ved å velge ASAK er du med på å ivareta alle pasientenes interesser. For på denne måten kan du dele vår kunnskap om behandlingsform og våre oppskrifter på mat, urte-drikker og kosttilskudd basert på naturlige homøopatiske legemidler.

Det er absolutt ingen krav til utdannelse eller forkunnskaper innen noen grener vi bedriver. Vi er med andre ord helt åpen for alle i det ganske land som har lyst til å arbeide for oss skal ha mulighet til det. Vi er åpen for at alle enkelt skal ta i bruk sin innbyrdes asymptotiske aura til å heale andre. Dette er kraft som bor i oss alle! Den ligger derimot for de fleste skjult i sjelen. Det eneste du trenger er å ta en åpnings-behandling slik at din indre asymptotiske aura skal få åndelig fremtreden.


Vi i ASAK er uregistrert medlem av «Sammenslutningen av alternative behandlerorganisasjoner», som profesjonelt sprer kunnskap om behandlingsformen, slik at sjansen for at flere og flere velger rett behandling.

Ha tro på deg selv og ønsk deg selv den beste behandlingen, velg punghealing!
Fordi din livskvalitet og velvære ikke er til å spøke med

Quiz

NEAR ASAK