Top Local Places

Ent3r HiN

Høgskolen i Narvik, Narvik, Norway
Education

Description

ad

Støtte i realfag for elever i 8-10. klasse og på videregåendeskole,
Vi har leksehjelp på HIN: Mandager: kl 17:00-19:00   Onsdager: kl 17:00-19:00 På Høgskolen i Narvik, tilbyr studentene gratis veiledning hovedsakelig i matematikk og fysikk på kveldstid (17:00-19:00, Mandag og Onsdag).

De som ønsker å benytte seg av tilbudet møter ved hovedinngangen på Høgskolen, hvor de vil bli sluppet inn. Vi ønsker at elever møter opp i tidsrommet 17:00 - 17:15 (Da vil det alltid stå en mentor og følge med døren), og ved eventuell senere ankomst kan det gies beskjed f.eks ved å sende melding til oss her via siden.

For å holde seg oppdatert om ENT3R HIN anbefaler vi deg å følge vår Facebook side.
Her vil forskjellig informasjon komme, slik som når vi starter og slutter leksehjelpen per sesong (Semester), Elevkvelder, Ekstra Ent3r-timer og eventuelt annen informasjon.

Mentorordningen er nasjonalt og adminisrert av Renatesenteret på vegne av Kunnskapsdepartementet.

Hvis du har noen spøsmål er det bare og ta kontakt.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ENT3R Trondheim

Ent3r Trondheim har lekt litt og funnet ut hvordan man kan måle lysfarten ved hjelp av marshmallows og en mikrobølgeovn! Se video under! Se link for litt mer fakta om eksperimentet :) Ha en fortsatt fin vinterferie! http://www.ent3r.no/trondheim/blogg/februar-2016/hvordan-male-lysfarten-med-marshmallows/

facebook.com

Heisann! Da de fleste skoler har vinterferie i neste uke, er det ikke planlagt noen mentortimer denne uken. Vel og merke hvis ønsket er der, kan dere kontakte oss enten her eller på tlf nr: 46899630, så kan vi sette opp ent3r-timer etter ønske. :) God vinterferie !

facebook.com

Timeline Photos

Noen som kjenner seg igjen? ;)

Timeline Photos
facebook.com

Ent3r Narvik's cover photo

Ent3r Narvik's cover photo
facebook.com

Ent3r Narvik

Ent3r Narvik
facebook.com

Heisann! Vil bare meddele at hoveddøren skal nå være åpen ifra 16.45 til 17.30. Ved ankomst før eller etter dette tidsrommet så gi oss enten beskjed her på FB, eller send Camilla en melding på nr: 46899630

facebook.com

Husk oppstart av ent3r IDAG! Nytt klasserom: E2460 :)

facebook.com

Heisann! Etter ønske fra våre elever så starter vi opp med Ent3rtimer på Mandag 11. Januar, kl 17.00 til 19.00 Vi ønsker også å informere om at vi har fått nytt rom, som er i samme gang som tidligere, bare litt lengre inn. Det nye rommet er rom E2460. Med det ønsker vi dere god helg!

facebook.com

Quiz

NEAR Ent3r HiN