Top Local Places

Rootsfestivalen

, Brønnøysund, Norway
Arts & Entertainment

Description

ad

11 - 14. juli 2018 Rootsfestivalen i Brønnøysund Rootsfestivalen arrangeres i Brønnøysund 11. - 14 .juli 2018.
Dette skjer: Konserter på kveldstid med hovedartistene, konserter på dagtid i stortelt (gratis inngang), og Rootsnetter på Kred.

Arrangør: Stiftelsen Kulturcompagniet

Billetter kjøpes her: http://www.billettservice.no/artist/rootsfestivalen-billetter/899812

Twitter: @Rootsfestivalen
Instagram: @Rootsfestivalen
Snapchat: @Rootsfestivalen

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Også i år blir det muligheter for bobilcamp i sentrum av Brønnøysund under Rootsfestivalen. Vår gode samarbeidspartner Brønnøysund IL håndterer dette. Trykk på bilde under for info og booking.

facebook.com

Vår samarbeidspartner BAnett kjører konkurranse på sin Facebookside. Klikk deg inn og bli med

facebook.com

Breaking News: Med verdensborger og Live Aid-sjef BOB GELDOF som frontfigur, kommer det irske bandet THE BOOMTOWN RATS til Rootsfestivalen. Med monsterhiten ”I don’t like mondays” og massevis av godbiter i bagasjen, blir det ikke særlig større enn dette. Og når 90-tallsheltene BROTHERS inntar scenen på lørdagskvelden, blir det partytime så det holder. Taiwo og Kehinde garanterer et forrykende show med en vanvittig hitparade. Sjekk ut www.rootsfestivalen.n for info og billetter.

facebook.com

Gladmelding til våre Rootsvenner; nå kan du kjøpe dagspass alle dager til årets Rootsfestival. Samme pris som i fjor. Mer info her om artister og annet: www.rootsfestivalen.no. Trykk på teksten nedenfor, og kjøp i vei:-) Gjerne del det glade budskap.

facebook.com

Torsdag er dagen - da presenterer vi to nye band til Hovedscenen på årets Rootsfestival. Et utenlandsk og et norsk. Det blir spennende. I mellomtiden koser vi oss med Freddy og RRR:-) Følg med, følg med.

facebook.com

Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen svikter aldri:-) I går kveld spilte de med gjesteartist Line-Sofie på Grong i det nye kulturhuset. En fantastisk opplevelse - fullt hus og stormende jubel i flotte omgivelser. Sammen med resten av Sambandet skal de sette punktum for Rootsfestivalen 2018. Vi gleder oss veldig.

facebook.com

7 av 12 artister til Hovedscenen på årets Rootsfestival er klare; Åge & Sambandet, Hooters (US), Gåte, Ida Maria, Skambankt, Bjørn Eidsvåg og Oslo Ess. Snart slipper vi flere go'biter. Info og billetter: www.rootsfestivalen.no

facebook.com

Det er en glede å presentere to nye artister til årets Rootsfestival: BJØRN EIDSVÅG – en av Norges mestselgende, folkekjære og hyggeligste artister spiller på noen utvalgte festivaler. Og han lover å framføre sine mest kjente, kjære og udødelige låter for vårt kjære publikum. Rockebandet OSLO ESS høster lovord, skyhøye terningkast og solid anerkjennelse for så vel studioalbum som energiske liveopptredener. Les mer og kjøp billetter på www.rootsfestivalen.no. Gjerne LIK og DEL

facebook.com

Da e det på'an igjen...På torsdag 1. feb. slipper vi to norske artister til Rootsfestivalen 2018. Noen gode tips på hvem som kommer? De med rett svar er med i trekning om en flott premie:-) Vi gleder oss veldig, og i mellomtida koser vi oss med stemningsbilde fra Teltscenen i 2017.

facebook.com

Vi utlyste en konkurranse før jul hvor det var mulig å vinne to festivalpass til Rootsfestivalen 2018 hvis man tagget hvem man ville dra på festival med. Vi har trukket en vinner, og det ble Lena Sofie Rakvaag. Gratulerer!

facebook.com

Tom for julegaveidèer? Et festivalpass til Rootsfestivalen - en glede å gi, og en glede å få. 5 artister er allerede på plass; Åge & Sambandet, Hooters (US), Gåte, Ida Maria og Skambankt. Og det er bare begynnelsen... Info og billetter: www.rootsfestivalen.no

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Rootsfestivalen