Top Local Places

ErnæringNord

Teknologiveien 11, Narvik, Norway
Health/medical/pharmacy

Description

ad

Med bachelorgrad i ernæringsfysiologi driver jeg Silje Botnmark ErnæringNord. Her jobber jeg i hovedsak med forebygging av forskjellige livsstilsykdommer.  Med bachelorgrad i ernæringsfysiologi driver jeg Silje Botnmark ErnæringNord. Her jobber jeg i hovedsak med forebygging av forskjellige livsstilsykdommer. Vi vet at sammenhengen mellom kosthold og helse har mye å si for utvikling av livsstilsykdommer som diabetes, hjerte – og karsykdom, kreft og metabolsk syndrom, og vi ser at dette er et økende problem. Som kostveileder ønsker jeg å være med på å snu denne trenden. Jeg kan også gi kostråd ved etablert sykdom.

I min praksis er jeg ute etter å finne gode alternativer som kan inkluderes i kostholdet. Vi tar utgangspunkt i kostholdet som er og jobber ut i fra det. Å endre livsstil krever tid og motivasjon, dette er en prosess og vi tar et skritt av gangen. Sjansen vil da bli større for å lykkes i det lange løp.

Kostveiledning for personer med risikofaktorer for utvikling av livsstilssykdommer som diabetes, hjerte- og karsykdom og metabolsk syndrom. Det kan også gis råd til personer med etablert sykdom.

Kostveiledning for personer med overvekt/fedme.

Kostveiledning for personer med matvareallergier og intoleranser, vi finner alternative matvarer som kan inkluderes i kostholdet.

Vi vet at kostholdet i svangerskapet har stor betydning for barnets vekst og helse, derfor tilbyr jeg kostveiledning for gravide kvinner som ønsker råd i svangerskapet, samt råd for tiden etter fødsel. Det kan også gis råd til kvinner med svangerskapsdiabetes.


Veiledning for deg som ikke har noen spesielle plager, men bare ønsker å optimalisere kostholdet.

Foredrag for bedrifter, idrettslag osv som ønsker det.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bakekurs for personer med Cøliaki Lørdag 6. februar! Ta kontakt for mer info :)

facebook.com

Timeline Photos

Et alternativ til brus i helgen? 😊. Rød smoothie med bringebær; 2 dl frosne bringebær, 2 dl bringebær biola, 1 banan, 1 dl appelsinjuice

Timeline Photos
facebook.com

Godt nyttår alle sammen! Oppdaterer hva ErnæringNord kan tilby :) - Kostveiledning for personer med risikofaktorer for utvikling av livsstilssykdommer som diabetes, hjerte- og karsykdom og metabolsk syndrom. Det kan også gis råd til personer med etablert sykdom. - Kostveiledning for personer med overvekt. - Kostveiledning for personer med matvareallergier og intoleranser, vi finner alternative matvarer som kan inkluderes i kostholdet. - Vi vet at kostholdet i svangerskapet har stor betydning for barnets vekst og helse, derfor tilbyr jeg kostveiledning for gravide kvinner som ønsker råd i svangerskapet, samt råd for tiden etter fødsel. Det kan også gis råd til kvinner med svangerskapsdiabetes. - Veiledning for deg som ikke har noen spesielle plager, men bare ønsker å optimalisere kostholdet. - Foredrag for bedrifter, idrettslag osv. Hilsen kostveileder Silje Botnmark, Bachelor i ernæringsfysiologi

facebook.com

Quiz

NEAR ErnæringNord