Top Local Places

Arena

Chr. Fr. Gate 12, Melbu, Norway
Sporting Goods Store

Description

ad

Vi spesialiserer oss på ski, sykkel, løping og lagidretter. Vi er gode på tur- og fiskeutstyr og vi har et godt utvalg av kvalitets bekledning!  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Fullt trøkk og strålende dag i Trollfjordveggen! Vi får vist fram at vi har utstyr og alle får prøvd litt klatring 😁

facebook.com

Det blir hæla i taket (bokstavelig talt) og masse liv i #trollfjordveggen og den nye hallen. Vi tar med klatre utstyret og feirer med gode tilbud!

facebook.com

#goodfeelings tusen takk @annkarindavidsen, vi digger å få bilder av kunder som er fornøyd! Magiske forhold på Hadseløya om dagen!!

facebook.com

Med kaldt vær og lite nedbør den siste tiden, er det blitt perfekte skøyteforhold rundt på alle vann! Vi har masse skøyter på lager til voksne og barn 😁.

facebook.com

Alltid hyggelig å få hilsninger fra folk på tur! Det er nydelig i marka for tiden 😁. Skulle du mangle noe, så stikk innom!

facebook.com

God jul alle sammen! Vi har åpent torsdag og ut året og for de som ikke fikk jakken eller ulltrøya de ønsket seg til jul er det gode muligheter for å gjøre et lite kupp i romjulen!

facebook.com

Vi vil ønske alle en riktig god jul!

facebook.com

Fredag kveld og da har mange faktisk tatt juleferie, og vi tipper de fleste er klare for julefeiringen! Men så tipper vi det er noen som har noen gaver igjen også, og derfor er det jo fint at VI IKKE har tatt juleferie ennå! Åpent til 16 i morgen, lørdag 😁 HO-HO 🎅

facebook.com

Da er vinnerne av vår lille, uhøytidelige konkurranse trukket og de som får med seg en flott jakke til seg selv eller en flott gave til noen andre er Miriam Myrmo og Karoline Torgersen!! Gratulerer så mye, premien hentes hos Arena Sport!

facebook.com

facebook.com

Snøen laver ned, det er godt med snø i marka, skigruppa kjører løyper og det er snart jul! Vi har ski for alle og enhver, men det går fort unna og de som skal ha til jul må ikke sitte for lenge på gjerdet! Ønsker DU deg nye ski til JUL!? Kommenter her så får de som kjøper gaver vite det!!

facebook.com

Kjenner du det begynner å krible litt? Det nærmer seg ihvertfall jul med stormskritt og tirsdag 12. har vi åpent til 22. OG vi har -30% på HELE butikken! Så da skal det være mulig å komme i mål med alle gavene!

facebook.com

Quiz