Top Local Places

Tønsberg Vulk AS

Korniveien 4, Barkåker, Norway
Tire Dealer & Repair Shop

Description

ad

Tønsberg Vulk AS er et offentlig godkjent bilgummiverksted.
Selger dekk/felger til alt fra trillebår til anleggsmaskiner. Tønsberg Vulk AS er et offentlig godkjent bilgummiverksted og er en komplett servicebedrift for dekk og felger til pers/varebil, tungtransport, anlegg og industri. De har også 24 timers havaritjeneste og egen servicebil. De holder til i godt egnede lokaler med moderne maskinpark og foretar alle typer dekkservice og reparasjoner. De tilbyr sine kunder anerkjente kvalitetsprodukter og topp service.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hei, vi trenger en fast ansatt til vårt team på Barkåker. Du: *førekort C1 *truck *takler stress *Og tåler tungt fysisk arbeid Du må ikke ha jobbet med dekk før, du må kunne Norsk skriftlig og muntlig godt. Ha teknisk innsikt. Stå på vilje. Og kunne jobbe lange dager. Vi: *Hyggelig arbeidsmiljø *Konkurransedyktig lønn *Varierte arbeidsdager *Distriktets flotteste anlegg Send meg en mail på jens@prodekk.no

facebook.com

Helt ny MAN TGX var innom for å få montert chromkapsler på alle akslinger. Ble riktig så lekkert syns vi 😀 GOD HELG 👍

facebook.com

facebook.com

Ny Mercedes vito m/10x20 vinter pakke Rå flott

facebook.com

Konkurransen er avsluttet og datamaskinen har trukket vinnerne 👏 Førstepremie går til #26 Rune Aasmundsen. Du får velge str på jakke først, XL eller XXL? Jakke nr.2 går til #11 Thorbjørn Cederborg. #70 Vegard Bertheussen - Du har vunnet lue. #17 Erik Undem - Du har vunnet lue. Gratulere så mye til di heldige 👍 Det kunne ikke passet bedre med jakke og lue som premie i dette været 😁 NB. Premien må hentes på vårt verksted på Barkåker.

facebook.com

Det er årets siste dag og vi klinker til med en konkurranse. Lik innlegget og kommenter med: GODT NYTT ÅR. Da er du med i trekningen av en GOOD YEAR jakke og lue med vår logo. Har èn jakke i str. XL og èn i str. XXL, førstemann som blir trekt får velge str. Trekning i uke 2. Gevinst må hentes hos oss. LYKKE TIL OG GODT NYTT ÅR.

facebook.com

VI ØNSKER ALLE VÅRE KUNDER GOD JUL & GODT NYTT ÅR 🚛🎅🎄

facebook.com

facebook.com

En kunde som lurte på om vi kunne gjøre noe ekstra for bilen hans før jul, yes det kunne vi💁🏻‍♂️ God Hjul🎅🏻

facebook.com

Ny e63 amg med nye vinter sko

facebook.com

Ny panamera m/20 mak og nokian 275

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Tønsberg Vulk AS